Анатоліч і Таран завітали в "Охматдит" з казками і подарунками

Анатоліч і Таран завітали в "Охматдит" з казками і подарунками

Ведучі 1+1 підтримали маленьких діток

Поділитися:

Ведучі каналу "1+1" Анатолій Анатоліч та Лідія Таран завітали в НДСЛ "Охматдит" з нагоди Міжнародного дня дитячої книги, що вже стало доброю традицією. 

Громадська організація "Здорове людство", що вже вкотре стала ініціатором зустрічі дітлахів з казкою, разом з ведучими здійснили мрію багатьох хворих діток. Адже улюблені телеведучі, яких раніше можна було лише побачити на екрані, з'явилися перед дітками з казками із циклу "Казка з татом", що транслюється на телеканалі ПЛЮСПЛЮС, та подарунками.

На каналі ПЛЮСПЛЮС  існує чудова програма -  "Казка з татом", якщо з'явиться і з мамою – залюбки стану першою її ведучою. Днями вже навіть пройшла кастинг -  читала казки діткам в Охматдиті. Для дітлахів, які тут лікуються, казкотерапія  потрібна як повітря!  Бо з вірою в дива одужуєш швидше. Дуже хочу, щоб всі, хто слухав наші з Толічем казки, одужали якомога швидше. І окремий привіт дворічному Климку та його мамі", - зазначила Лідія Таран.

Спеціально для дітей, що лікуються в НДСЛ "Охматдит", було підібрано казки, які допомагають повірити в себе, свою особливість, показують, наскільки цінна мамина любов та підтримка. Казки Антона Сіяніки та Марини Куцик-Герасименко у виконанні телеведучих навчили дітей і їхніх батьків ніколи не втрачати надію та вірити в краще, йти до своєї мети за будь-яких обставин.

Наприкінці заходу зіркові гості – Анатолій Анатоліч та Лідія Таран – побажали всім діткам швидкого одужання та вручили подарунки.

До речі, Анатоліч допомагає збирати кошти на придбання компресору для штучної вентиляції легень у відділення реанімації та натенсивної терапії Охматдиту. Кожна гривня важлива. Приєднатися можна тут.

Новини по темі