Анатоліч і Сенічкін на свій день народження збирають подарунки для малят

Анатоліч і Сенічкін на свій день народження збирають подарунки для малят

Спільний день народження сніданківці перетворять на грандіозну благодійну вечірку.

Поділитися:

30 вересня Руслан Сенічкін і Анатолій Анатоліч, ведучі "Сніданку з 1+1", разом святкуватимуть день народження. Вечірка для друзів і колег відбудеться у київському "Радіобарі".

Анатоліч та Руслан народилися з різницею лише в один день – 26 та 27 вересня відповідно. Такий збіг надихнув чоловіків на організацію подвійної благодійної вечірки.

Замість подарунків ведучі "Сніданку з 1+1" попросили дитячі розвиваючі іграшки, які вони потім передадуть дітлахам в "Охматдит".

"Зазвичай я не святкую свій день народження. Але цього разу, коли з'явилась ідея благодійного вечора, - згодився без вагань. Цього літа я вперше побував в "Охматдиті" - читав дітям казки в рамках благочинної акції. Відтак я остаточно вирішив для себе: якщо я можу дати дитині таку життєво необхідну радість – обов'язково це роблю частіше", - говорить Руслан.

А чому вечірка відбудеться у понеділок 30 вересня? Як переконані іменинники, понеділок задає позитивний святковий настрій на весь тиждень, і тоді всі робочі будні пройдуть легко і весело. У події обов'язково візьмуть участь ефірні напарниці іменинників Людмила Барбір та Марина Леончук, які обіцяли здивувати спеціальним сюрпризом.

Таке велике святкування телеведучі влаштовують вперше. Вечір буде сповнений творчими і музичними виступами, цікавими витівками, фокусами, іграми.

Наприклад, особливу музичну програму вечірки організовує хіп-хоп гурт "Правила граматики", солістом якого виступає Анатолій Анатоліч у вільний від роботи час. Гостям обіцяють показати ексклюзивні кадри з яскравого життя ведучих, а також відкрити деякі секрети.

Тим часом малята в "Охматдиті" вже знають про сюрприз, який для них готують сніданківці.

"Я сам батько двох донечок. Тож сум дітей, які змушені проводити дні у стінах лікарні, я гостро відчуваю серцем. Допомогти малечі, приділити важливу увагу, подарувати справжню радість дитинства їм може кожен з нас. Приєднуйтеся", - закликає Анатоліч.

Привітати Руслана та Анатоліча та долучитися до доброї справи можуть усі бажаючі.

Для цього потрібно надіслати або передати іграшку на адресу телеканалу 1+1 (Київ, вул. Фрунзе, 23)

або до "Радіобару" (Київ, вул. Шота Руставелі, 12).