Анатоліч пропонує 8 березня святкувати кілька разів на рік, а Барбір асоціює його зі школою

Анатоліч пропонує 8 березня святкувати кілька разів на рік, а Барбір асоціює його зі школою

Телеведучі ранкової програми "Сніданок з 1+1" розповіли про своє ставлення до першого свята весни.

Поділитися:

Телеведучі ранкової програми "Сніданок з 1+1" розповіли про своє ставлення до першого свята весни.

"Я вважаю, що потрібно не одне 8 Березня, а хоча б ще парочку таких днів у році. Я б ввів на державному рівні ще кілька таких свят. Обов'язково - влітку і восени" - ділиться Анатолій Анатоліч.

Також Анатолій впевнений що жінки - це найпрекрасніше, що створено в цьому світі. Це те, що ми повинні оберігати, особливо в цей непростий час.

"Я як чоловік зобов'язуюсь зробити це для жінок своєї родини і для жінок всієї країни. Будемо вас оберігати, і завжди дорожити вами. Не забувайте про це ніколи!".

"Я бажаю, щоб українські мами ніколи не переживали, де знаходяться зараз їх сини. Щоб чоловіки завжди були з їх прекрасними дружинами. Щоб дочки закохувалися в молодих хлопців, а цим хлопцям не доводилося йти воювати. Тому я бажаю всім мирного неба над головою. І все буде добре!".

А ось у Людмили Барбір 8 Березня на пряму асоціюється ще з шкільними часами.

"У школі ми робили для мам листівки, вироби, дарували квіти, влаштовували свята. Тому 8 Березня асоціюється у мене чомусь з святом мам", - згадує Людмила.

Для телеведучої свято весни починається з квітів.

"Вранці 8 Березня зазвичай прокидаюся від того, що на подушці лежить букет троянд. Так чоловік мене будить. Він дуже любить робити сюрпризи, тому кожне таке свято для мене сповнене несподіванок. І я повністю віддаю йому кермо влади в руки - що на День святого Валентина, що на 8 Березня. І кожен раз чоловік намагається придумати щось нове, цікаво здивувати".

Ведуча впевнена, що зараз потрібно більше говорити, що ми любимо один одного, більше розуміти, більше слухати і чути.

"Я вважаю, що дарувати квіти потрібно не тільки 8 Березня. І не потрібно створювати спеціальних свят, щоб сказати один одному теплі слова".