Анатолій Анатоліч на зимові свята подорожуватиме Україною

Анатолій Анатоліч на зимові свята подорожуватиме Україною

Ведучий "Сніданку з "1+1" розповів, як святкуватиме Новий рік

Поділитися:

Перед настанням Нового року кожен дістає із закапелків пам'яті найкращі спогади про зимові свята. До прикладу, зірка "Сніданку з "1+1" Анатолій Анатоліч щоразу згадує дитинство, веселі розваги й теплі посиденьки у колі сім'ї. Телеведуий ностальгує за домівкою і зізнається, що уже 10 років не був у рідному Кривому Розі в новорічну ніч. Однак до чи після неї завжди знаходить час відвідати батьків.

"Я приїжджаю першого січня або за день до Нового року, бо інакше через завантаженість не виходить. Цього разу, як і завжди, я зустрічатиму Новий рік на роботі, але десь після другої уже буду зі своєю родиною", - розповів Анатоліч.

Під час зимових канікул ведучий не сидітиме вдома, а влаштує своїй родині екскурсію улюбленими містами.

"Після Нового року поїдемо до Одеси, а потім - до Львова. Тобто у нас буде така собі січнева подорож Україною.  За кордон не їхатимемо – підтримуватимемо вітчизняний туризм", - поділився планами "сніданківець".

Нагадаємо, що на час свят команда ранкового шоу "1+1" перебуватиме у відпустці. Натомість на вас чекають новорічні проекти й прем'єри, які покращать настрій кожному.