Анатолій Анатоліч офіційно здолав дистанцію напівмарафону в 21 км

Анатолій Анатоліч офіційно здолав дистанцію напівмарафону в 21 км

26 квітня у серці столиці, на Контрактовій площі, вже вп'яте за свою історію відбувся напівмарафон

Поділитися:

26 квітня у серці столиці, на Контрактовій площі, вже вп'яте за свою історію відбувся напівмарафон. Цифри цьогоріч перевершили всі очікування – 6200 учасників віком від 4 місяців до 78 років, 40 країн світу, понад 25 000 спортивних туристів у біговому містечку та кілька тисяч глядачів вздовж маршрутів напівмарафонських забігів.

Серед активних бігунів був і ведучий телепрограми "Сніданок з 1+1" Анатолій Анатоліч. Він вперше офіційно подолав дистанцію напівмарафону. Також він не зрадив своїй традиції – протягом всього забігу тримав у руках український прапор.

"Це просто неймовірні відчуття! Дякую всім за підтримку! На подолання 21 кілометрової дистанції я витратив 2 години та три хвилини часу. Зізнаюсь, збирався вкластись рівно в дві години, але спека внесла свої корективи. Також в забігу, тільки на 5 км вперше взяла участь моя дружина Юла. Вона здолала цю відстань за тридцять хвилин! Дуже гарний результат! Пишаюся нею. Бігти сім'ями – це хороша ідея", - поділився Толіч.

Напівмарафон надихнув Анатоліча взяти участь у повноцінному забігу.

"Я продовжую свої тренування та щоденні заняття бігом, впевненно крокую до своєї мрії - взяти участь у Паризькому марафоні наступного року. А в 2017 році мрію здолати дистанцію у 42 км масштабного Нью-Йоркського марафону", - розповів ведучий.

Одразу після марафону з одним із учасників забігу трапився нещасний випадок. Cерце молодого чоловіка Олександра не витримало серйозних навантажень і зупинилося. У 29-річного  чоловіка залишився маленький син, а його дружина вчора народила доньку. Анатолій Анатоліч висловив співчуття, передав матеріальну допомогу родині  і просить всіх не бути байдужим та не залишатися осторонь цієї трагедії.

"Це потрібно пережити. Заради дітей. Мені дуже шкода, що так сталося. Дуже. Єдине, що ми можемо зараз зробити це допомогти фінансово, хто скільки може. Впевнений близькі люди будуть поруч і не залишать сім'ю на самоті".

Рахунок:

5211537331207832ПриватБанк 
5167490029054120ОщадБанк
Іщенко Юрій Анатолійович (батько загиблого)

До речі, на Київському напівмарафоні були і представники команди "1+1 медіа", вони пробігли 2 кілометри заради порятунку життя новонароджених малюків.

Благодійний марафон підтримали ведуча "ТСН" Марічка Падалко, автор та ведучий програми "Територія обману" Олексій Душка, ведучі рубрики "Місто. Мій путівник" ранкової програми "Сніданок з 1+1" Леся Бакалець і Наталка Щука та інші. Разом із Всеукраїнським благодійним фондом "Крона" їм вдалося зібрати 25 000 гривень на придбання розширеного програмного пакету CARDIO для ультразвукових досліджень серця і судин. Цей апарат здатен врятувати найменших пацієнтів відділення інтенсивної терапії новонароджених лікарні "ОХМАТДИТ".

Акція триває!Долучитися до спасіння малюків можна тут.