Анатолій Анатоліч та Тім Бьортон відкрили очі українцям на життя Маргарет Кін

Анатолій Анатоліч та Тім Бьортон відкрили очі українцям на життя Маргарет Кін

Відсьогодні почути, як Крістоф Вальц та Емі Адамс говорять українською, може кожен.

Поділитися:

Відсьогодні почути, як Крістоф Вальц та Емі Адамс говорять українською, може кожен. Учора в кінотеатрі "Україна" відбулася презентація довгоочікуваної картини Тіма Бьортона "Великі очі".

У центрі сюжету історія, заснована на реальних подіях. Дивовижні картини Маргарет Кін мали шалений попит у середині минуло століття. Однак автором її полотен усі вважали її чоловіка.

Коли Тім Бьортон був малий, ці картини були всюди. Навіть у кафе біля його дому. Здогом він дізнався про непросте життя Маргарет. Режисер вирішив зустрітися з художницею, яка надихнула його зняти фільм.

Головні ролі у фільмі виконали Емі Адамс та Кристоф Вальц. Українською мовою героїв озвучили не тільки професійні актори, але й художники та скульптори: Олег Пінчук, Ілля Ісупов, Юлія Майстренко та Маріам Найєм. Учасники, які зазвичай мають справу з безголосими речами, про роботу над проектом розповідають із захопленням. Маріам навіть зізналася, що це було її мрією: "Я з дитинства хотіла озвучити один з мультфільмів саме Тіма Бьортона. Сподіваюся, що в мене ще буде така можливість!"

Голосом одного з найвідоміших голлівудських акторів Крістофа Вальца в Україні став ведучий "Сніданку 1+1" Анатолій Яцечко. Підримати колегу на презентацію фільму прийшли директор каналу "ТЕТ" Ірина Федорцова та ведучий програми "Підпільна імперія" Андрій Алферов. Організатори заходу сподіваються, що започаткували нову традицію в українському дубляжі, коли стрічку про мистецтво озвучують справжні митці.
"Я наче пробіг 10-15 км. Це ж оскароносний Крістоф Вальц. Він – один із найкращих в Голівуді, і роль дуже непроста", - ділиться враженнями Анатолій Анатоліч.