Андрій Сусєков потрапив у кулінарію через вагітність знайомої кондитера

Андрій Сусєков потрапив у кулінарію через вагітність знайомої кондитера

Учасник "Великого пекарського турніру" провів онлайн з глядачами.

Поділитися:

Учасник шоу "Великий пекарський турнір" Андрій Сусєков потрапив у кулінарію через вагітність кондитера у родинному кафе. Про це він розказав під час онлайну на сайті "Комсомольской правды".

"У нас в кафе кондитер завагітніла і пішла в декрет. Швидко знайти кваліфікованого спеціаліста та навчити його тому, до чого звикли наші клієнти, було достатньо складно, - відкрив секрет Андрій. - Тому я сказав: "Давайте, я спробую! Я знаю, як виглядають наші торти. Зараз я швиденько перегляну книжечку про те, як випікати бісквіти".

Клієнти прийняли торти Андрія за витвори суперпрофесійного кондитера.

"Всі клієнти одразу заявили: "Ви що, звільнили старого кондитера і взяли на роботу більш професійного?! Тобто моя випічка чомусь видалася клієнтам кращою за ту, що була раніше", - розказав учасник "Великого пекарського турніру".

Нині Андрій працює у кафе старшої сестри.

"Я працюю у родинному бізнесі - кафе старшої сестри. Я завідую господарською частиною", - сказав про свою роботу Сусєков.

Нагадаємо, найближчої неділі у шоу "Великий пекарський турнір" дивіться, як учасники пройдуть випробування печивом та екзотичними тістечками. Дивіться "Великий пекарський турнір" щонеділі на 1+1. Початок - о 20:15.