Анна Трінчер розповіла, що їй завадило перемогти на дитячому Євробаченні

Анна Трінчер розповіла, що їй завадило перемогти на дитячому Євробаченні

22 листопада у Богларії відбувся фінал дитячого "Євробачення-2015", Україну на якому представляла 14-річна учасниця "Голосу. Діти-2" Анна Трінчер. 

Поділитися:

22 листопада у Богларії відбувся фінал дитячого "Євробачення-2015", на якому Україну представляла 14-річна учасниця "Голосу. Діти-2" Анна Трінчер.

Незважаючи на те, що перемогу дівчині здобути не вдалося, глядачів у залі вона підкорила своїм ефектним номером з квіткою.

За словами співачки, головним завданням для неї було донести меседж про важливі проблеми людства. Аня зізналася kp.ua, що на цьому шляху їй довелося долати  різні перепони.

"По-перше, я захворіла і в перші дні у мене практично пропав голос. Я не виходила з готелю, бо треба було підлікуватися перед виступом. Тільки в останній день змогла прогулятися по Софії. На відміну від Києва, це тихе місто, в якому ніхто нікуди не поспішає.

По друге, на репетиції у мене один раз не відкрилася квітка. Я сильно переживала, що така ж ситуація зможе повторитися й у фіналі конкурсу. Але вважаю, що все пройшло на високому рівні".

Букмекерські контори пророкували Трінчер місце в трійці лідерів, але не сталося.

"Я вважаю, що в такий час не варто співати про квіточки і метелики. Хотіла, щоб люди задумалися про те, як потрібно ставитися до життя і один одному. Чесно кажучи, я довго плакала, коли дізналася результати конкурсу. Зараз відновлюю сили після таких випробувань".

Також Аня наголосила, що поки що не збирається брати участь у дорослому "Євробаченні", адже зараз триває робота над її альбомом та сольним концертом. 

Новини по темі