Арам Мнацаканов навчив готувати "пекельні" хачапурі (ВІДЕО)

Арам Мнацаканов навчив готувати "пекельні" хачапурі (ВІДЕО)

"Пекельний" шеф Арам Мнацаканов провів майстер-клас з приготування хачапурі - справжніх, грузинських, із м'ясом.

Поділитися:

Ведучий програми "Пекельна кухня" Арам Мнацаканов у перерві між двома святами - 23 лютого та 8 Березня - сходив в армію. Проте ненадовго і виключно заради жінок.

Арам Михайлович влаштував майстер-клас для жінок, котрі годують прикордонників. Він вчив, як з простих українських продуктів приготувати смачні хачапурі.

7 кращих кухарів-прикордонників під керівництвом Мнацаканова вчилися готувати хачапурі з м'ясом. А допомагали їм двоє су-шефів "Пекельної кухні" Георгій Хочуа та Володимир Ярославський.

З жінками-прикордонниками Мнацаканов поводився чемно, був галантним та дбайливим, і жодного разу не підвищив голос. Він усіляко заохочував жінок вкладати у страву любов, а перші порції з печі шеф-кухар дістав власноруч.

Потім Арам Михайлович скуштував хачапурі кожної учениці й порадив жінкам надалі доповнювати цю страву келихом червоного вина. Саме цього напою йому бракувало у презентації хачапурі. На прощання пекельний вчитель розцілував усіх своїх учениць. І зізнався, що у свої армійські роки йому бракувало смачного меню.