Арам Мнацаканов - у новому кулінарному бойовику "На ножах"

Арам Мнацаканов - у новому кулінарному бойовику "На ножах"

15-го серпня на каналі "1+1" стартує прем'єра нового шоу з "пекельним шефом" Арамом Мнацакановим - "На ножах".

Поділитися:

15-го серпня на каналі "1+1" стартує прем'єра нового шоу з "пекельним шефом" Арамом Мнацакановим - "На ножах". Це українська адаптація всесвітньовідомого шоу Гордона Рамзі Kitchen Nightmares. Україна – одна з перших країн у світі, яка після творців проекту взялась за реалізацію цього формату.

Учасниками "На ножах" стали ресторани, які попри усі зусилля власників опинилися на межі банкрутства. Ведучий Арам Мнацаканов шукатиме проблему та допомагатиме власнику її вирішити. Його команда експертів аналізуватимуть усі аспекти: меню, логістику, місце, інтер'єр, шеф-кухаря та сомельє, тощо.

Новий телевізійний проект руйнує міфи та стереотипи, які гальмують розвиток ресторанної справи, та доводить, що будь-яку безнадійну ситуацію може врятувати творчий підхід та наполегливість. "Успіх "Пекельної кухні" та проекту "На ножах" багато в чому визначається чесністю того, що в них відбувається, - вважає Арам Мнацаканов. – У новому шоу не буде змагання між учасниками, тут у мене змагання самого з собою:  як зробити так, щоб люди повірили в себе, повірили в професію і зрозуміли, що лише такий підхід принесе їм гроші? Тільки такий - іншого не може бути!"

За словами продюсера шоу Андрія Слободяна "На ножах" - це проект, який стане натхненням для власників бізнесу: "Нове шоу зможе змінити життя людей, які по-справжньому вболівають за свій бізнес. Ми розкажемо про всі недоліки та переваги ресторанної індустрії та покажемо приклади успішного менеджменту. "На ножах" - це практичний майстер-клас для людей, які хочуть досягти успіху в житті".

Цікаві факти:

На адресу каналу прийшло більш ніж 3000 заявок від рестораторів, для яких участь у проекті було останнім шансом врятувати свій бізнес. Після ретельного кастингу було обрано 12 ресторанів, які і стали учасниками реаліті-шоу.

Географія проекту охоплює всю Україну – за час зйомок творча група "На Ножах" побувала у головних ресторанних містах країни – Києві, Одесі, Львові, Донецьку, Ялті та багатьох інших.

Прем'єра оригінального американського формату,  відбулася у 2007 році. Саме цей проект зробив ведучого та експерта шеф-кухара Гордона Рамзі зіркою світового рівня.

Окрім каналу "1+1" ніхто в світі більше не наважився реалізувати цей американський проект.

Отже, нове шоу "На ножах" стартує 15 серпня. Не пропустіть ексклюзивні майстер-класи ресторанного бізнесу  щосереди о 20:15 на 1+1.