Арина долає ненависть і рятує життя військового друга

Арина долає ненависть і рятує життя військового друга

Арина і Зоя змушені тимчасово забути про ворожнечу: треба виконувати завдання. Дівчатам доводиться прийняти нелегке рішення і вбити Тетяну, яка ставить його виконання під удар.

Поділитися:

Середа, 8 травня

Нові серії захоплюючої військової драми "Розвідниці", дивіться на 1+1.

4 серія

Арина і Зоя змушені тимчасово забути про взаємну ворожнечу: треба виконувати завдання. Дівчатам доводиться прийняти нелегке рішення і вбити Тетяну, яка ставить його виконання під удар. Групу очолює Зоя. Дівчата прибувають до Риги. Стає ясно, що місія складніша, ніж передбачалося.

5 серія

Арина налагоджує дружні стосунки з інструктором розвідшколи, німкенею Матильдою. Завдяки цьому Арина дізнається, що її батько вижив після нападу, але проти нього порушено справу. Більше, через плутанину воєнних часів, нічого не відомо. Наші війська покидають Київ. Арина і Зоя лишаються в Києві під виглядом черниць. Група має знайти під Києвом збитий радянський літак.

6 серія

Арина перед складним вибором: вона повинна рятувати Зою, яку ненавидить всім серцем. Але дівчині вдається переступити через свої почуття. У лісі Арина і Веніамін випадково зустрічають радянський загін, що виходить з оточення. Аріна переконує командира загону, молоденького лейтенанта, атакувати німців і відбити в них Зою і Шапкіна.