Барбір та Сенічкін ексклюзивно розповіли, чому не хотіли працювати разом

Барбір та Сенічкін ексклюзивно розповіли, чому не хотіли працювати разом

Ведучі "1+1" розповіли про дитинство, любов до Карпат і спільну роботу

Поділитися:

Ведучі "Сніданку з "1+1" Руслан Сенічкін і Людмила Барбір дали ексклюзивне відеоінтерв'ю порталу Geometria у Чернівцях.

Так, відома телепара відверто розповіла про перші спільні ефіри, любов до Карпат і захопливе дитинство.  До прикладу, Людмила Барбір, яка зростала на тлі Карпат, зізналася: у її родині завжди цінували традиції і змалку вчили пишатися корінням.  Сенічкін же народився у Дніпропетровську, тож захоплювався териконами Кривого Рогу. Щоправда, не закохатися в Карпати йому теж не вдалося.

Мало хто знає, але в кінці 90-х Руслан працював діджеєм-імпровізатором на радіо, а згодом уже вів ефіри під різними псевдонімами. Зокрема називався Русланом Семеновим, Єгором Звягіним і  Костею Шпаком: "Я був діджеєм у прямому сенсі. Ми самі ставили диски, обирали треки, міксували музику. Вручну складали плейліст. І робили це в ефірі по 5-6 годин. А якось мені дозволили вночі самому провести ефір як ведучому. О 03:00-04:00 ранку, коли всі сплять. Щоб ніхто не чув (сміється). Було страшенно лячно, але я зрозумів: це моє".

Після цього амбітний хлопець почав боротися з фобіями, переїхав до столиці і вирішив підкорювати телебачення. Сенічкін став ведучим ранкового шоу "1+1" і протягом двох років був там єдиним та незамінним. Руслан вкрай відповідально, як і зараз, ставився до роботи,  і дуже багато співав у кадрі. За деякий час до ведучого у ефірі долучилася талановита акторка Барбір. У проект вона потрапила неочікувано і на перших програмах хвилювалася так, як би Сенчкін тремтів на сцені театру.

"Після трактів я думала, що вестиму програму з Анатолічем, а мені сказали, що мій партнер – Руслан Сенічкін. Це було дуже велике розчарування", - зізналася Барбір. Сенічкін також не приховував: мріяв про тандем з іншою колегою.

"А я говорив, що вестиму ефіри тільки з Леончук. Так і говороив Барбір: "Люда, я не маю претензій до тебе, але мені зручно працювати з Мариною, тому що я її знаю". А Толіч не знав нікого, тож йому різниці не було. Однак на каналі аналізували нашу роботу і сказали, що змін не буде. Отак ми й лишилися працювати разом", - розповів Сенічкін.

До ранковго шоу Людмила приєдналася через рік після народження сина, тож робота на ТБ стала випробуванням не тільки для неї, а й для малого Тарасика.

На щастя, хлопчик сприйняв матусину популярність добре, а одного разу навіть готував із нею в ефірі козацьку буковинську страву – м'ясо з чорносливом.

Ведучим кулінарної рубрики, у якій дебютував син Барбір, був Руслан Сенічкін. За деякий час він написав свою першу книгу рецептів "Сніданки", а слідом і наступну - "Сніданки для дітей". До речі, для обкладинки останнього кулінарного видання провели грандіозний кастинг малюків – знятися для збірки відомого ведучого виявили бажання сотні українських дітлахів.

Новини по темі