Безпечне придбання вживаних речей від BOO!ua

Безпечне придбання вживаних речей від BOO!ua

Дізнавайтеся про маркетплейс, що продає вживані товари.

Поділитися:

У січні 2018 року хлопці стартували з першою версією сайту, за адресою booshop.com.ua. З тих пір пір успішно оброблено 17 тисяч замовлень, через сайт пройшло більше 78 тисяч товарів.

«З січня 2018 року в нас з'явилися перші клієнти. З того моменту все налагоджується, зростає і оптимізується, ми вже випереджаємо конкурентів. Майданчику менше року. Думаю, ми добре йдемо, але сьогоднішні досягнення — лише фундамент для майбутнього», — говорить CEO проекту BOO!ua, Вадим Федорчук.

У чому фішка

BOO!ua — маркетплейс, що продає вживані товари. Відмінність від сайтів безкоштовних оголошень полягає в тому, що компанія не співпрацює з приватними особами, це допомагає убезпечити покупців від шахрайства. Плюс всі пропозиції проходять перевірку на безпеку в базі МВС України.

Команда націлена на впровадження інновацій та автоматизацію процесів. Вже запущено два телеграм-канали і бот (@BOOUAbot), який допомагає шукати товари. Бот від boo.ua (Бу-бот) — ваш особистий помічник. Вказавши критерії пошуку, ви просто отримуєте сповіщення про появу товарів, які шукаєте. Робот підказує, які кроки робити для отримання повідомлень і спілкується з відвідувачами в дружній формі. Бу-бот може фільтрувати пропозиції за ціною, містом та брендом, роблячи пошук ще зручніше.

Ще на сайті можна залишити заявку на підбір потрібного товару, натиснувши кнопку «Замовити товар».

Турбота

Команда проекту любить своїх клієнтів і постійно намагається вибивати для них знижки з постачальників. До кінця листопада на boo.ua діє знижка на золото 5%, грам цього дорогоцінного металу коштує від 795 до 910 ₴ / грам. На уцінені вироби по 610 ₴ / грам, знижка не поширюється.

У планах — короткострокова знижка на всю техніку, в листопаді.

Новини по темі