"Битва хорів": Ірина Білик познайомила учасників з сином

"Битва хорів": Ірина Білик познайомила учасників з сином

У неділю 22 грудня боротьбу на "Битві хорів" продовжать п'ять колективів. Всі пісні цього разу будуть присвячені миру у всьому світі.

Поділитися:

У неділю 22 грудня боротьбу на "Битві хорів" продовжать п'ять колективів під керівництвом Ірини Білик, Злати Огневич, Алессандро Сафіни, Гарика Кричевського та Руслани. Всі пісні програми на цей раз будуть присвячені миру у всьому світі.

Чоловіки з хору Ірини Білик стали їй настільки близькими, що співачка зважилася познайомити їх зі своїм сином Глібом. Хлопці разом провели півдня, однак хористи розчарували Ірину Білик своїм ставленням до Гліба.

А ось Михайло Турецький в цій програмі несподівано змінив гнів на милість і високо оцінив виконання чоловічим хором легендарної композиції Forever young.

Учасники львівського хору під час репетиції стали свідками серйозної сварки Руслани з її чоловіком Олександром Ксенофонтовим.

"Ми вкрай рідко сперечаємося з побутових питань, але коли мова заходить про до-мажор або фа-мінор - дома скандал. Музика для нас - це все! Доходить майже до розлучення", - зізналася Руслана.

Злата Огневич вирішила влаштувати підопічним довгоочікувану зустріч з рідними.

"Я сподіваюся, після цієї зустрічі вони ще глибше зможуть відчути цінність людських відносин, і зможуть передати це в пісні", - зізналася співачка.

Алессандро Сафіна зустрівся з дітьми учасниць жіночого хору, а підопічні Гарика Кричевського заспівали пісню для вихованців дитячого будинку. Також глядачі побачать виступ жіночого квартету тренерів: Ірини Білик, Наталії Гордієнко, Руслани та Злати Огневич.

Дивіться "Битву хорів" у неділю 22 грудня на каналі 1+1. Початок - о 20:15.

Нагадаємо, вокальне шоу "Битва хорів" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".