"Битва хорів": Руслана лідирує, а Білик потерпає через Турецького

"Битва хорів": Руслана лідирує, а Білик потерпає через Турецького

Судді прийняли сенсаційне рішення - у 5 випуску "Битву хорів" не покинула жодна з команд.

Поділитися:

Судді вокального шоу "Битва хорів" прийняли сенсаційне рішення - у 5 випуску проект не покинув жоден із хорів. І це при тому, що під загрозою вильоту опинилися одразу чотири команди з шести - їх виступи набрали найменше балів.

"Один раз на весь проект журі має право вето. Це означає, що в даном випадку жоден колектив не покидає "Битву хорів". І ми вирішили застосувати це право саме сьогодні", - повідомив Анатолій Єрема.

Правда, перед цим він спитав, чи хоче якась з команд піти з проекту за власним бажанням. Бажаючих не знайшлося.

У 5 випуску зіркові наставники кинули усі сили на те, щоб підняти бойовий дух своїх команд. Так Руслана разом з підопічними відправилася на смугу перешкод. В одній майці та камуфляжних штанях вона на чолі свого хору бігала під дощем, повзала по багнюці та підтягувалася на руках.

Не дивно, що після такого тренування її команда на сцені перевершила усіх. За феєричне виконання пісня "Водограй" судді поставили львівському хору максимальні 30 балів. А суворий Михайло Турецький зізнався - якби міг, поставив би й більше.

А ось Ірину Білик метр знову розкритикував. Цього разу йому не сподобалося, що зіркова наставниця взула свій чоловічий хор у жіночі туфлі на підборах.

Ірина Білик пішла на цей експеримент для того, що показати чоловікам, наскільки не просто живеться представницям слабкої статі. Здавалося, результат отримано - вже після перших хвилин на підборах вокалісти прониклися жіночою долею.

Однак під час концерту Турецький розгромив ідею Білик в пух і пір'я.

"Виявляється, для того, щоб проникнути у жіноче нутро, хлопці для чогось міряли підбори. Дівчата, взуйте чоловічі черевики - ви зрозумієте нас, мужиків?!" - вигукував він.

Такі слова образили Білик. Тим більше, що Турецький єдиний у трійці журі занизив оцінку.

Тим часом Алессандро Сафіна проникав у жіночу душу по-своєму. Він влаштував своїм підопічним психологічний сеанс, на якому жінки відверто говорили про свої особисті проблеми та страхи.

Вже у наступному випуску дивіться, чи не пошкодують судді, що залишили у "Битві хорів" усіх учасників. На які нові експерименти підуть зіркові наставники, щоб вирватися в лідери?

Нагадаємо, вокальне шоу "Битва хорів" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".

Оцінки суддів у 5 випуску:

хор Руслани, м. Львів (пісня "Водограй") - 30 балів

хор Ірини Білик, м. Севастополь (пісня "Ты на свете есть") - 28 балів

хор Злати Огневич, м. Донецьк (пісня Dancing Queen) - 27 балів

хор Алессандро Сафіни, м. Дніпропетровськ (пісня Strong Enough) - 27 балів

хор Олега Скрипки, м. Вінниця (пісня Smells like teen spirit ) - 27 балів

хор Гаріка Кричевського, м. Одеса (пісня Enjoy the Silence) - 26 балів