"Битва хорів": Руслана привела Львів до перемоги

"Битва хорів": Руслана привела Львів до перемоги

У вражаючій "Битві хорів" переміг хор зі Львова.

Поділитися:

У напруженому фіналі "Битви хорів" переміг хор зі Львова, наставником якого є Руслана. За нього проголосували 78 відсотків глядачів.

Друге місце зайняв хор Злати Огневич (м. Донецьк). Бронза у команди Ірини Білик (м. Севастополь).

Читайте: Руслана розридалася на сцені "Битви хорів", почувши про перемогу своєї команди

Саме львівський хор виборов звання найкращого хору України, а також 500 000 гривень на розвиток колективу.

Фінал встановив рекорд за емоційним напруженням. Так учасники львівського хору розплакалися під час виступу. Разом з ними ледве стримували сльози і судді "Битви хорів".

Та варто було вийти на сцену команді Злати Огневич, як накотила чергова хвиля сліз. Команда з Донецька також обрала для фінального виступу дуже драматичну пісню - "Минає ніч".

Після такого Михайлу Турецькому не залишалося нічого іншого, як запросити хор Злати Огневич виступити на концерті "Хору Турецького".

А Ірина Білик несподівано для себе почула відверті заяви одразу трьох тренерів-чоловіків. Спочатку Гарік Кричевський зізнався, що відправить своє смс за її команду. Потім його підтримав Алессандро Сафіна. А третім виявився Олег Скрипка, котрий також сказав, що голосує за "сонячний Севастополь".

Під час фінального ефіру "Битви хорів" виступили всі 120 учасників проекту - на сцену повернулися всі команди, які вибули на минулих етапах.

Виступи фіналістів "Битви хорів":

хор Руслани, м. Львів - "Я не здамся без бою" ("Океан Ельзи")

хор Злати Огневич, м. Донецьк - "Минає день" (М. Мозговий)

хор Ірини Білик, м. Севастополь - The Final Countdown (Europe)