"Битва хорів": їсти, молитися, любити

"Битва хорів": їсти, молитися, любити

Цієї неділі боротьбу на великій сцені продовжать 7 хорів. Темою ефіру на цей раз стануть відомі пісні з кінофільмів.

Поділитися:

Цієї неділі боротьбу на великій сцені продовжать 7 хорів. Темою ефіру на цей раз стануть відомі пісні з кінофільмів.

Запорука успіху на "Битві хорів" - вміння учасників ладнати з колективом і зоряним наставником. Однак далеко не у всіх хористів легко виходить "стати частиною цілого".

Так, Злата Огневич зіткнулася з проявами "зіркової хвороби" у своєму хорі. Один з учасників під час репетиції відмовився співати на голодний шлунок і зажадав його нагодувати. "Коли музикант нехтує музикою - для мене це образа", - засмутилася Злата Огневич. Проте співачка зуміла мудро розв'язати конфлікт всередині колективу.

Тим часом, 15 жінок з хору Алессандро Сафіна намагаються знайти шлях до серця чоловіка-наставника через шлунок. Хористки вирішили нагодувати Алессандро стравами української національної кухні. Далеко не все сподобалося Алессандру за смаком - деякі кулінарні шедеври тенор відверто охарактеризував словом "гидота". Як відреагували на таку оцінку своєї праці дівчата - дивіться у програмі.

Хор Олега Скрипки дотримується заданого курсу на експерименти: на цей раз вінницький колектив виконає пісню в індійському стилі. Такий вибір обумовлений непростою життєвою історією одного з учасників хору: колись саме захоплення індійською культурою і віра допомогли йому вилікуватися від смертельної хвороби. Олег Скрипка робить для нього виняток і дозволяє виконувати соло в цьому виступі.

Чоловічий хор Ірини Білик з "хору ловеласів" перетворюється на "хор агресивних спокусників".

"Деякі чоловіки роблять мені компліменти, і я бачу, що я для них не просто зоряний наставник", - зізнається Ірина Білик. "Давайте думати не про спів, а про почуття!", - Озвучила своє кредо на проекті співачка.

Гарік Кричевський обрав для одеського хору дуже зворушливу українську композицію, чим викликав захоплення Ніни Матвієнко. "Гарік, ви геніальні!", - Сказала народна артистка України.

Руслана та Наталя Гордієнко на репетиціях зі своїми колективами показали себе справжніми психологами і змогли надати учасникам не тільки професійну, а й людську підтримку. Подробиці дивіться в програмі в неділю, о 20:15 на 1+1.