"Бонд" Крейг розповів про ревнощі дружини до Беллуччі та Сейду

"Бонд" Крейг розповів про ревнощі дружини до Беллуччі та Сейду

Актор дуже сумував за родиною під час зйомок.

Поділитися:

Деніел Крейг розповів Каті Осадчій подробиці втілення на екрані образу Бонда, якого грає уже 10 років.

 "Це виклик, надзвичайний виклик. Коли працюєш над такою роллю, прагнеш постійного самовдосконалення! Хочеться бути ще кращим Бондом, ніж раніше. І коли твоя попередня робота була успішною, вона сподобалася людям – це надихає та надає сил!", - підкреслив актор.

"Найскладніше – це не травми! Ми знімали вісім місяців, досить довго. Дуже важко бути далеко від дому, я сумував за своєю родиною. Але я все одно дуже люблю свою роботу та отримую від неї велике задоволення. Бонд повинен бути бездоганним. Я щодня ходжу до спортзалу, з цього починається кожен мій день", - зауважив Деніел.

Крейг наголослив, що ніколи не порівнював своїх екранних коханих та неймовірно захоплюється кожною із них, але терплячу дружину-акторку Рейчел Вайс цей факт не бентежить.

"Я ніколи не порівнюю своїх напарниць: Це було б жахливо з мого боку. Для цього фільму обрали неймовірних жінок – Моніка, Леа Сейду. Вони прекрасні акторки, мені неймовірно пощастило працювати з ними. Дружина мене не ревнує. Ми ж обоє актори і обоє звикли до цього за ці роки акторської роботи", - ствердив суперагент.

Затятий мандрівник Деніел Кгейг зізнався, що після восьми місяців роботи над новим фільмом про Бонда, хоче лише одного – повернутися додому та до своєї родини. На згадку про Україну телеведуча подарувала Деніелу надзвичайно гарну вишиванку ручної роботи, яку актор, своєю чергою, пообіцяв обов'язково надягнути. Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті "Світського життя".