Брежнєва про роботу з Зеленським: Ми цілувалися по-справжньому

Брежнєва про роботу з Зеленським: Ми цілувалися по-справжньому

Віра Брежнєва і Зеленський стали чоловіком і дружиною у фільмі та на обкладинці глянцю

Поділитися:

Віра Брежнєва, яка разом із Володимиром Зеленським прикрасила обкладинку глянцю, розповіла програмі Сніданок з 1+1 про знімання у романтичній фотосесії. Зокрема відзначила професіоналізм колеги за фільмом 8 кращих побачень і наголосила на тому, що для Володимира це був перший досвід позування для фешн-видання.

"На обкладинці Elle ми – чоловік і дружина. Як і у фільмі. Враховуючи те, що я знаю кохану Зеленського Олену, грати його дружину було "стрьомно" (сміється). Це все жарти, а насправді ми з Володею давно знайомі, давно працюємо разом, але у кадрі були зазвичай друзями чи знайомими. А тут стали парою. Не знаю, як Вові, але мені довелося звикати до цього статусу", - поділилася відчуттями Брежнєва.

 Романтичну комедію неможливо уявити без поцілунків, тож Вірі та Володимиру у кадрі довелося реалістично зображати любов.

"Ми цілувалися по-справжньому. Ой, я це сказала?" - зашарілася красуня-білявка.

Разом із Брежнєвою до студії програми Сніданок з 1+1 завітала головний редактор глянцю, для якого позували актори. І розповіла, що після роботи з Брежнєвою та Зеленським уся редакція була під враженням: "Зірки дуже швидко відпрацювали зйомку і стали одними з найулюбленіших героїв. Фотосесія потребує тривалого налаштування світла, перевдягання, макіяжу, корегування, тож ми просили на роботу півдня. Однак через щільний графік Віри та Володі процес довелося прискорити. Тому наша зйомка вийшла рекордно швидкою. Але при цьому якісною, натхненною і великою".

Інтерв'ю Віри Брежнєвої і відео з-за лаштунків фотосесії можна подивитися тут: