Бурак Озчивіт розповів про знімання у серіалі "Корольок - пташка співоча"

Бурак Озчивіт розповів про знімання у серіалі "Корольок - пташка співоча"

На телеканалі "1+1" стартувала нова версія легендарного турецького серіалу 

Поділитися:

На телеканалі "1+1" стартувала нова версія легендарного турецького серіалу "Корольок – пташка співоча". У соціальних мережах уже сформувалася когорта прихильників сучасної інтерпретації, які не втомлюються обговорювати виконавців головних ролей. По-особливому тепло глядачі ставляться до красеня Бурака Озчивіта, який зіграв Кямрана у цій відомій на весь світ історії кохання. Про знімання у серіалі й те, як справжнє кохання змінило характер його персонажа, Озчивіт розповів gorod48.ru.

- Бураке, чи виснажив вас процес роботи над ремейком "Королька"?

- Ні. Я з головою поринув у цю історію. Півтора місяці тривала наша підготовка до серіалу. А зйомки відбувалися дуже енергійно, з прискоренням. Такий темп задали наші режисери Чаана Ирмак і Юміа Доана Караджі.

- Чи виокремили ви для себе, чим новий "Корольок" відрізняється від попереднього?

- У ремейку збережено основну сюжетну лінію, але характери багатьох героїв зіграно по-іншому, ніж у екранізації 1986 року, де все життя Феріде зображено в похмурих тонах, а ми, навпаки, додали веселощів і легкості.

- Який ваш Камрян?

- Інший. Я досконально вивчав свого персонажа, намагаючись зрозуміти його ставлення і відданість родині, роботі, його філософські нахили. І, звичайно ж, його непрості стосунки, любов до Феріде. Саме завдяки Феріде ми змогли пронести наше почуття через довгі роки їхньої випадкової і безглуздої розлуки. Мій Кямран - справжній світський чоловік, вихований і тактовний. У певних ситуаціях він може показати твердість характеру, але при цьому він ідеаліст і дуже емоційний. Зустріч із Феріде назавжди змінила його життя. Тільки завдяки їй він став самостійним.

- Де відбувалися зйомки?

- Практично в тих же місцях, що і зйомки оригінальної версії. Стамбул анітрохи не змінився за стільки років: залишився таким же тихим і наївним, начебто застряг в тій епосі. Немає натовпу, заторів. Тиша і спокій. Найчастіше ми знімали в "маєтку тітоньки Феріде": там мине веселе дитинство пустотливої героїні, там же в неї закохається Кямран. Для зйомок компанія Tims Production вирішила зупинитися в будинку Решата паші, розташованому в самому древньому районі Стамбула. Будинок збережений у своїй первісній формі всередині і зовні. На придбання та встановлення декорацій і предметів побуту османської епохи було витрачено понад мільйон доларів. Зате в кадрі з'явилася відповідна атмосфера.

Дивіться нову версію серіалу "Корольок – пташка співоча" з понеділка по п'ятницю о 17:10 на "1+1".