Четвертого тренера "Голосу країни. Перезавантаження" обере Україна

Четвертого тренера "Голосу країни. Перезавантаження" обере Україна

Вперше в історії проекту четвертого тренера "Голосу країни. Перезавантаження" оберуть телеглядачі шляхом онлайн-голосування на сайті телеканалу.

Поділитися:

Вперше в історії проекту четвертого тренера "Голосу країни. Перезавантаження" оберуть телеглядачі шляхом онлайн-голосування на сайті телеканалу. Українці зможуть повернути у проект одного з тренерів попередніх сезонів шоу.

"Для того, щоб остаточно сформувати тренерський склад "Голосу країни", ми вели переговори з різними виконавцями, серед яких Григорій Лепс, Юрій Шевчук, Валерій Меладзе та багато інших. Але водночас отримували велику кількість відгуків від шанувальників проекту з проханням залишити тренерів з минулих сезонів. Хтось вимагав залишити Тіну Кароль, хтось - Вакарчука, хтось - Скрипку, хтось - Арбеніну та інших. Тому, щоб не втрачати аудиторії, яка постійно стежить за проектом, ми вирішили дати можливість шанувальникам програми обрати четвертого тренера з-поміж наставників усіх сезонів. Голосування триватиме на сайті каналу до 25 листопада. Переможцеві ми запропонуємо стати тренером "Голосу країни", - розповідає креативний продюсер проекту Олег Боднарчук.

Нагадаємо, серед претендентів на крісло у "Голосі" такі виконавці: Руслана, Стас П'єха, Діана Арбєніна, Світлана Лобода, Олександр Пономарьов, Валерія, Олег Скрипка, Святослав Вакарчук та Тіна Кароль.

Як повідомлялося раніше, тренерами четвертого сезону вже стали Ані Лорак, Тамара Гвердцителі та Сергій Лазарєв.

Проголосувати за четвертого тренера можна тут!

Вперше в історії "Голосу країни" команда проекту починає відкриті масштабні кастинги, перший з яких відбудеться у Донецьку вже 23 листопада.

Ознайомитися з детальним розкладом кастингів можна на офіційній сторінці програми.