Поради від Сніданку з "1+1": Чи може варення бути корисним?
![Поради від Сніданку з "1+1": Чи може варення бути корисним? Поради від Сніданку з "1+1": Чи може варення бути корисним?](https://images.1plus1.ua/uploads/articles/000/580/413/1e2e2aa5847a82f5cf11d6e39f2d45b7_665x442.png)
До того як з'явився промисловий цукор, варення варили на меді.
До того, як з'явився промисловий цукор, варення варили на меді, а сучасний його вид був справжнім делікатесом. Треба розуміти, що цей солодкий продукт насправді не несе користі, тому що під час тривалої термічної обробки ягоди втрачають вітаміни. Найкорисніше варення - "cире", з калини або малини. Ягоди просто перетирають з цукром і зберігають у холодільнику усю зиму.
Як правильно його вживати та чи можна робити варення з овочів, дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1".