Що покажуть у першій серії популярного серіалу "Заборонене кохання"

Що покажуть у першій серії популярного серіалу "Заборонене кохання"

Сьогодні відбудеться прем'єра найпопулярнішого турецького серіалу "Заборонене кохання", який в Туреччині побив усі рекорди телеперегляду

Поділитися:

Сьогодні на "1+1" відбудеться прем'єра найпопулярнішого турецького серіалу "Заборонене кохання", який в Туреччині побив усі рекорди телеперегляду і був визнаний найякіснішим  серіалом останніх років. Головну роль у картині виконала популярна турецька акторка Берен Саат, знана українцями за роллю в серіалі "Фатмагюль". Також у стрічці знімалися не менш відомі глядачам "1+1" Хазал Кайя ("Сила кохання Феріхи"), Нур Феттахоглу і Небахат Чекрій ("Роксолана. Величне століття").

Під час роботи в "Забороненому коханні" вони сповна показали свій акторський талант і самі з головою поринули у драматичну любовну історію.

"На майданчику я отримувала цінні поради від колег. І взагалі дуже щаслива, що стала частиною команди, яка працювала у "Забороненому коханні". Цей серіал став дуже важливим у моїй кар'єрі", - зізналася виконавиця головної ролі у серіалі, який захоплює з перших хвилин.

СЮЖЕТ

Багатій Аднан-бей рік тому втратив дружину, переїхав в маєток біля моря і всього себе присвятив дочці Ніхаль і синові Бюлент. У одній з найвідоміших стамбульських вілл вдівець живе разом з нянею дітей і сином одного далекого родича, якого взяв під опіку. Якось Аднан зустрічає Біхтер з відомої стамбульської сім'ї, доньку Фірдевс-ханим, і починає згадувати забуті почуття. Та насолодитися ними сповна заважає амбітна мати коханої дівчини, яка постійно конкурує зі своїми доньками. Навіть раптова смерть чоловіка не змушує її віддалитися від суспільного життя - на всіх важливих прийомах вона лишається персоною, яка привертає найбільшу увагу.

Біхтер же ненавидить матір, соромиться її і вважає винною в смерті батька. Зустрівшись із Аднан-беєм, береться за його надійну руку і починає йти прямувати назустріч новому життю. Мати перечить, бо заможний вдівець - найбільш привабливий кандидат для неї самої.

У той час, як Біхтер шукає в особняку Аднан-бея спокій, безпеку та щастя, вона знайомиться там з пристрастю в обличчі Бехлюль. Бехлюль і Біхтер захоплюються один одним. Їхня заборонена любов вплине на всіх і кожного в цьому будинку…

Серіал про справжні турецькі пристрасті, кохання, ревнощі та подолання перешкод дивіться з понеділка по п'ятницю о 17.10. Перша серія уже сьогодні.