Чим люблять поласувати найвпливовіші люди світу?

Чим люблять поласувати найвпливовіші  люди світу?

Серед улюблених страв світових лідерів не тільки вишукані страви, але й шкідливий фаст-фуд.

Поділитися:

Серед улюблених страв світових лідерів не тільки вишукані страви, але й шкідливий фаст-фуд.

КІМ ЧЕН ИН
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин любить поласувати делікатесами. Перевагу надає швейцарському сиру "Емменталь" та акулячим плавникам. Коли є натхнення, він навіть сам їх собі готує, а от улюблений сир йому доставляють спеціальними поставками. Кажуть, що через надмірне вживання заморського делікатесу лідер помітно погладшав.


БАРАК ОБАМА
Президент США Барак Обама великий поціновувач всілякого фаст-фуду. Смажений мигдаль, фісташки, протеїнові батончики та молочний шоколад – без цього не уявляє собі життя лідер Америки. Жодного дня без піци, гамбургерів, стейків та картоплі фрі, а от буряк, наприклад, йому не до смаку. Компанію цьому овочу склали майонез, чіпси та спаржа.


АНГЕЛА МЕРКЕЛЬ
Канслер Німеччики Ангела Меркель не поділяє смакових вподобань свого колеги. Вона не визнає фаст-фуд та сама із задоволенням готує. Особливо вдається Меркель картопляний суп та страви з риби. На Різдво пані Меркель балує свою родину традиційним картопляним салатом і печеною із гусака. Та існує страва перед якою не може встояти навіть залізна леді Німеччини – це печена ковбаска з капустою.


Докладніше дивіться у сюжеті "Сніданку 1+1".