Чого чекати у новому сезоні серіалу "Кухня"

Чого чекати у новому сезоні серіалу "Кухня"

Уже з 8-го грудня глядачі "1+1" поринуть у теплу, а часом і гарячу атмосферу четвертого сезону цього популярного серіалу

Поділитися:

Уже з 8 грудня глядачі "1+1" поринуть у теплу, а часом і гарячу атмосферу четвертого сезону серіалу "Кухня". У нових епізодах на героїв чекає ще більше пригод і приводів для смачного гумору. Цього разу, окрім давно знайомих акторів, у комедії постануть популярний артист і телеведучий Ігор Верник, зірка "Дайош молодьож!" Михайло Башкатов і актриса Олена Чарквіані, пише vokrug.tv.

А ще одним новим "героєм" "Кухні" стане ... розкішний чорний рояль. Подрібний інструмент реквізитори шукали значно довше, ныж сподывалися. Спочатку хотіли брати в оренду у Спілки композиторів, але потім купили на інтернет-аукціоні. Розкішний інструмент 1937-го року довелося довго і обережно реставрувати. Деякі деталі навіть возили возили до автосервісу, де їх фарбували за спеціальною технологією.

Цікаво, що у режисерському кріслі четвертої "Кухні" опинився Антон Федотов, який раніше не працював над цим серіалом, але давно мріяв долучитися до його створення.

"Я дивився всі сезони і з глядацького погляду ідеально знав сюжет. Коли йшов перший сезон, мріяв стати причетним до проекту, хоча зовсім не чекав, що це колись станеться", - зізнався режисер.

Разом із командою Антон зробив усе можливе, щоби  на кухні ресторану Claude Monet й надалі траплялися казуси, плелися інтриги, здійснювалися маленькі подвиги і панувала любов. 

А за неї ж треба боротися! Тому кожен день для Максима Лаврова (Марк Богатирьов) - це випробування на міцність, яке неодмінно потрібно витримати. Утім, поряд з таким шефом, як Віктор Баринов (Дмитро Назаров) - це не тільки важко, а й весело. Сяйво ножів і каструль на кухні "Клода Моне" затьмарила голлівудська усмішка Ігоря Верника: в команді Віктора Баринова з'явився красень Герман. Новий кухар може одним поглядом розтопити заморожені продукти і жіночі серця. 

"Ми Верника і спалюємо, і обливаємо, і вистрілюємо йому в обличчя подушкою безпеки ... Словом, весь комплект нещасть автори персонажу забезпечили. Наше ж завдання - зняти це максимально вигідно, красиво і ефектно", -говорять творці.

А Михайло Башкатов, який зіграв кухаря Дениса, за час роботи над роллю навчився професійно шаткувати овочі, фрукти і навіть варити морепродукти.

"Мій герой - музикант, більш романтична, ніж Макс, натура, трохи незграбний, розсіяний чоловік. Я добре розумію характер і почуття свого персонажа - вжився в роль легко!" - каже "кухар-новобранець". 

Будуть новини і у" основного складу" серіалу: до молодят Макса і Віки (Олена Подкамінська) приїде мама Макса, Валентина Василівна (Олена Чарквіані), яка влаштує невістці справжню інспекцію: перевірить, як вона готує борщ, чи достатньо любить та плекає її  дорогого синочка.

Не пропустіть прим'єру нового сезону 8 грудня о 21:30 на "1+1".