Чому зірка "Сватів" Анна Кошмал відмовилася від кар'єри в Росії (ВІДЕО)

Чому зірка "Сватів" Анна Кошмал відмовилася від кар'єри в Росії (ВІДЕО)

Акторка дала інтерв'ю "Світському життю"

Поділитися:

Не так давно в ЗМІ з'явилися чутки про те, що серіал "Свати" не матиме продовження через відмову російських акторів зніматися в Україні. А вчора у "Світському житті" вийшло інтерв'ю зірки популярного сіткому Анни Кошмал. Так, під час розмови з Катею Осадчою молода акторка розповіла, як сприйняла інформацію про те що важливий у її житті проект під загрозою, пише tsn.ua.

"Я дуже засмутилася. Справа не лише в сценарії чи акторському складі. Справа в чудовій групі, у самому процесі роботи і, звичайно, дуже засмутилися, що це більше не повториться", - сказала Кошмал.

Окрім того, зізналася: після знімання у "Сватах" у неї була можливість поїхати та розпочати кар'єру у Росії, однак вона відмовилася.

"Я дуже хотіла, я планувала, у мене була можливість. Все було. Але я в якийсь момент не змогла. Я зрозуміла, що це мій дім, моя країна, це мої батьки, друзі. Я дуже домашня людина і мені важко поїхати із свого дому", - пояснила Анна.

Нагадаємо, нещодавно Анна Кошмал знялася у двох нових проектах: втілила племінницю президента України у "Слузі народу" ("Квартал 95") й зіграла суперницю головної героїні в серіалі "Хазяйка" ("1+1 Продакшн").