Чвертьфінал "Голосу країни" – відібрано найталановитішу вокальну вісімку

Чвертьфінал "Голосу країни" – відібрано найталановитішу вокальну вісімку

На перших живих ефірах вирішувалась доля 16-ти учасників. У суворих вокальних боях наблизитись до фіналу вдалося не всім

Поділитися:

На перших живих ефірах вирішувалась доля 16-ти учасників, яких вже встигла полюбити вся країна. Та умови конкурсу такі, що у шоу мали шанс залишитись лише вісім з них. 

Ані Лорак першою з тренерів зібрала команду. І її ж підопічним випала нагода відкривати живі ефіри.

Шоу почав Владислав Воловіков. Хлопець виконав пісню Scorpions – "Send me an angel". Піснею "Скажите, девушки, подружке вашей" боротьбу за півфінал продовжив Марлен Карімов. А Нікіта Алексєєв додав четрівці року, виконавши композицію "Supermassive black hole" групи Muse. Останньою ж на сцену вийшла романтична Мегі-Натіа Гогітідзе. І заспівала "Небо Лондона" Земфіри.

Отже, першими до півфіналу потрапили двоє співаків. Україна обрала Мегі-Натію Гогітідзе. А Ані Лорак врятувала Марлена Карімова.

Тренер не залишила без подарунків своїх улюблених підопічних. Вона подарувала Нікіті та Владиславу можливість зняти власні кліпи.  Отож, дуже скоро ми знову побачимо та почуємо про цих артистів.

Друга пара вокалістів "Голосу країни" готова йти до півфіналу

Наступною у боротьбу за участь у фіналі "Голосу країни. Перезавантаження" вступила команда Тамари Гвердцителі.

Першим заспівав Вагіф Нагієв. Він виконав класичний романс "Очи чёрные". Другим із піснею The Basseballs – Crazy in love у вокальний бій вступив Дмитро Єременко. Михайло Мирка третім вийшов підкорювати серця наших глядачів. Співаючи поп-оперу II Divo – Isabel, він довів тренера до сліз. Тендітною жіночністю чоловіче тріо доповнила прекрасна Ольга Жмуріна. Вона обрала пісню "Earth" Michael Jackson.

Але глядачі воліють бачити в наступних ефірах лише Михайла Мирку. Тренер же подарувала шанс боротися за зіркове майбутнє азербайджанцю Вагіфу Нагієву.

Команда Сергія Лазарєва третьою демонструвала свої вокальні таланти

На першому ж виступі Ольга Мельник спробувала створити на сцені атмосферу кабаре. Для цього вона обрала пісню Richard Cheese – Umbrella. Піснею Sade – Smooth operator Анна Корсун внесла у шоу ностальгічну нотку 90-х. В'ячеслав Рибіков, виконуючи пісню групи "Сплін", спробував бути рокером. І останньою з підопічних Сергія Лазарєва на сцену вийшла Юлія Сіренко та виконала пісню "Unbreak my heart" – Toni Braxton.

Але до півфіналу йдуть лише двоє з них. Глядачам найбільше сподобався В'ячеслав Рибіков. Сергій же також бачить потенційного переможця у Ользі Мельник.

Четвірка Святослава Вакарчука майстерно завершила перші живі ефіри

І першим на сцену вийшов Ігор Грохоцький. Він обрав пісню Elton John – Can you feel the love. За ним вже національного колориту у шоу вніс Василь Міщенко, виконавши пісню "Дивлюсь я на небо…" Леонардо Ободеяке обрав сучасний хіт: "Young and beautiful" Lana del Ray, проте виконав його по-своєму. А єдина дівчина в команді Вакарчука – Дарина Кирилко виступила "на десерт", останньою. Вона заспівала пісню тренера "Голос. Діти" Тіни Кароль – Ноченька.

Глядачі подарували можливість боротися за звання "Голосу країни" Василю Міщенку. А Ігорю Грохоцькому – тренер Святослав Вакарчук.

Вже 1 червня, рівно за 2 тижні, дивіться півфінал шоу "Голосу країни. Перезавантаження", підтримайте своїх фаворитів та дізнайтесь, хто стане фіналістом нашого вокального шоу.