"Цікава Варвара" Олена Яковлева полює на вбивць

"Цікава Варвара" Олена Яковлева полює на вбивць

Починаючи з понеділка, 28 січня, в ефірі 1+1 новий захоплюючий детектив "Цікава Варвара".

Поділитися:

Починаючи з понеділка, 28 січня, в ефірі 1+1 новий захоплюючий детектив "Цікава Варвара". В головній ролі – Олена Яковлева. Стаж "розкриття злочинів" у цієї артистки - самі знаєте який. Але так, щоб полювати на вбивць в образі жвавої пенсіонерки, то це вперше!

У серіалі "Цікава Варвара" 8 серій. Дивіться одразу по дві серії щодня з понеділка по четвер на каналі 1+1. Початок – о 20:15

ПН, 28 січня

1 серія, 20:15

Головна героїня історії – Варвара Іванівна Слуцька, колишня вчителька, а нині пенсіонерка. Варвара Іванівна переїжджає в квартиру до свого сина Романа та його дружини Олени допомагати з вихованням онуків Гоші й Лізи. Одного разу Варвара Іванівна верталася додому й знайшла в ліфті труп сусідки. Справу веде слідчий ВВС, сусід і друг подружжя Слуцьких Іван Болотников. Але непосидюча Варвара Іванівна починає своє розслідування.

2 серія, 21:20

У дитячому садку неподалік будинку Слуцьких зникла дівчинка.

Що цікаво, всього за кілька годин до події Варвара Іванівна бачила конфлікт виховательки з дитиною. Жаліслива й цікава Варвара не може лишітися осторонь і бере ініціативу розслідування в свої руки. Хто ж викрав дитину? Недоброзичливці сім'ї, вихователька чи ще хтось?

ВТ, 29 січня

3 серія, 20:15

Варвара Іванівна знайомиться з милою родиною Сенчиних, Олегом та Розою. А за кілька днів у Олега крадуть машину. Не витримавши такої втрати, Олег стає жертвою серцевого нападу. Начебто все зрозуміло, але не для Варвари. Наша "міс Марпл" вважає, що смерть Сенчина – це добре сплановане вбивство.

4 серія, 21:20

Осінь – пора, коли всі повертаються з відпусток, радісні й сповнені енергією. От тільки сусіди Варвари Іванівни не можуть цим похвалитися: повернувшись додому, багато хто виявив, що квартиру обікрали. Пильна Варвара береться за розслідування серії квартирних крадіжок.

СР, 30 січня

5 серія, 20:15

Тамара Купченко, подруга Олени, зникла. І саме в день свого весілля. Родичі й гості у паніці: як бути? Тільки Варвара Іванівна не втрачає самовладання в цій ситуації і розробляє план пошуку зниклої нареченої.

6 серія, 21:20

До Романа Слуцького звертається по допомогу колишня клієнтка, Ірина Любецька. Вона непокоїться через рідного батька своєї прийомної дитини: він рецидивіст і днями має звільнитися, відбувши черговий строк ув'язнення. Ірина переживає, що він може прийти до їхньої дитини. Роман відмовляється допомогти, зате ініціативу виявляє Варвара Іванівна. Заручившись підтримкою Вязьміна, вона починає стежити за рецидивістом.

ЧТ, 31 січня

7 серія, 20:15

Ніна Романова, звичайна працівниця рекламного агентства, стає головною винуватицею витоку секретної інформації компанії. Ніну починають шантажувати. І тільки Варвара Іванівна наважується допомогти дівчині.

8 серія, 21:20

У житті Володимира Смоліна радість: він успадкував квартиру. Але того, що в цій квартирі відбуваються містичні події, Володимир не знав. Варвара Іванівна вирішує розібратися з усіма загадковими казусами, що мають місце у "недобрій квартирі".