Cин Потапа закохався у суперфіналістку шоу "Голос. Діти"

Cин Потапа закохався у суперфіналістку шоу "Голос. Діти"

Український продюсер та репер Потап зізнався Каті Осадчій, що після проекту "Голос.Діти" почувається "татом" усіх талановитих дітей країни.

Поділитися:

Український продюсер та репер Потап зізнався Каті Осадчій, що після проекту "Голос.Діти" почувається "татом" усіх талановитих дітей країни, пише svitske.1plus1.ua.

Окрім того, артист зазначив, що його молодший син Андрій активно стежив за перебігом талант-шоу, у якому його зірковий тато виступав у ролі наставника.  Більше того, хлопчик із нетерпінням чекав на фінальний концерт туру "Потап.Діти", щоб познайомитися із його учасницею Анастасією Багінською, до якої має ніжні почуття. Потапенко-молодший зізнався, що закоханість у руденьку Настю є вже третьою за рахунком у його юному віці.

При цьому зірковий батько схвалює раннє захоплення сина.

 "Взагалі, Андрій у нас дуже часто закохується, і це мені подобається. У сучасному світі, коли хлопчикам подобаються дівчатка, це добре. Так повинно бути", - натякнув шоумен на занадто ліберальні закони США.

Окрім 6-річного сина, Потап виховує 17-річну доньку Наталію. Співак зізнався, що вже відчув особливості статусу батька дівчини-підлітка. "Якось ми зайшли із моїм водієм додому, а там стоять велетенські "мужики", і кажуть мені, що вони - друзі Наташі. З'ясувалося, що це були її одногрупники з інституту. Але вона в мене – хороша дівчинка, і друзі в неї теж хороші", - розповів Потап.

Більше - в інтерв'ю "Світському життю":