"Дякуємо за кожен день, за кожен ковток свіжого повітря, за кожен промінчик українського сонця": ведучі «1+1 Україна» і ТСН звернулися до українських захисників і захисниць у спільному ролику

Ведучі 1+1 Україна і ТСН звернулися до українських захисників і захисниць у спільному ролику

Ведучі "1+1" Україна та ТСН привітали українських героїв з Днем захисників та захисниць України.

Поділитися:

Цьогоріч указом Президента України Володимира Зеленського Україна вперше відзначає День захисників та захисниць 1 жовтня. Ведучі «1+1 Україна» і ТСН Алла Мазур, Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Наталя Островська, Святослав Гринчук, Наталія Мосейчук, Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Тімур Мірошниченко, Олексій Суханов, Дмитро Комаров, Катерина Осадча, Юрій Горбунов, Євген Кошовий, Олександр Пікалов у спільному ролику звернулись з подякою до українських захисників та захисниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Днем захисників та захисниць України 2023: привітання у віршах, прозі та картинках

«Вороги боялися нас завжди. Спочатку козаків. Потім петлюрівців, потім бандерівців, тепер - «укропів». А ми - лише захищали себе. Свою землю. Свій дім. І своїх дітей. Ми не хочемо чужого. Але не віддамо свого - і своїх.

Дорогі захисники і захисниці, я від щирого серця вітаю вас з цим днем. Те, що ми зараз маємо можливість до вас звернутися і відчути одне одного, ми за це дякуємо кожному захиснику та захисниці. За кожен день, за кожен ковток свіжого повітря, за кожен промінчик українського сонця. За хоробрість. Дякуємо за стійкість, дякуємо за рішучість. За той подвиг, який ви робите. За ваш патріотизм. За те, що кожного дня, і кожної ночі ви ризикуєте здоров’ям, ви ризикуєте життям. Даєте відсіч нашим ворогам.

За те, що в нашої країни, завдяки вам, є майбутнє. За те, що ви кожного дня наближаєте нашу перемогу. І за те, що можемо казати усі ці «Дякую» в усе ще незалежній Україні. До останнього свого подиху я буду схиляти голову перед вашим подвигом. Для вас наша любов, наша повага. Разом ми непереможні.

Завдяки вам ми зараз можемо жити і працювати. Ходити по рідній неньці Україні. Віримо у вас, як ні в кого іншого. І це більше ніж служба. У цьому слові “служба” фактично весь наш світ зараз. Незламні чоловіки і нездоланні жінки - наші захисники і захисниці! Нехай береже вас свята Покрова! Дякуємо за захист!», – сказали ведучі.

Новини по темі