День літнього сонцестояння 2021: гороскоп на 21 червня від астролога

День літнього сонцестояння 2021: гороскоп від астролога
Pexels/Johannes Plenio

Найдовший день у році, День літнього сонцестояння буде вже зовсім скоро – 21 червня. До цієї важливої події астрологи готують спеціальний гороскоп.

Поділитися:

Гороскоп літнього сонцестояння в 2021 році надала астролог Олена Осипенко.

Коли кожен рік Сонце входить в 1-й градус знака Зодіаку Рак – в цей момент відзначається літнє сонцестояння. У 2021 році ця подія відбудеться 21 червня о 6:32 за українським часом. Ця важлива космічна подія знаменує собою початок астрономічного літа в північній півкулі і початок астрономічної зими в південній півкулі Землі.

Гороскоп літнього сонцестояння в 2021 році

Сонце в момент сонцестояння знаходиться в 1-му градусі водяного знака Рака. Це свято Сонця і Води, Сонце в гостях у Місяця. А Місяць – це наш внутрішній світ, і саме на нього звертають нашу з вами увагу в даний період року. Все, що ми відчуваємо в собі по відношенню до себе, людей і світу – є фундаментом нашого життя і нашого успіху. Зовнішній світ лише відображення внутрішнього світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День літнього сонцестояння: традиції та вірування

Астролог Дейл Радьяр характеризував цей градус, як радикальна зміна, точка, після якої немає вороття. Інший астролог Ісідор Косминський характеризує 1-й градус Рака як прагнення до таємних знань, любові до людей і бажання доставити їм радість.

І промені добра, які ми зможемо поширити в цей день, будуть повертатися до нас зі зростаючою силою.

Знак Рака символізує в астрології наше коріння – батьків і наше ставлення до них. Це все предки до 7го коліна, ставлення до своєї сім'ї, традицій, Батьківщини. Вся ця генетична інформація живе всередині нас, а не десь далеко. Ми успадковуємо у свого роду і його кармічні борги, і благі діяння. Кожній людині в своєму житті необхідно зрозуміти і пробачити своїх батьків, таких, якими вони є, тому що без коренів ми жити не зможемо. Заперечення і засудження хоча б одного з батьків – це заперечення частини самого себе.

За якостям знака Рака нам важливо навести психологічний порядок в своєму особистому просторі, знайти гармонію і мир в душі, в своєму будинку, де ми живемо, і, якщо необхідно, зробити ремонт.

Щороку Сонце проходить по 1-му градусу цього водяного знака, включаючи людей в процес еволюції щодо своєї сім'ї і традицій. Але щороку по-різному розташовуються планети на небосхилі в цей унікальний природний момент.

Фото: Pexels/Skitterphoto

Місяць – в 10-му градусі Скорпіона – підкреслює значимість внутрішньої трансформаційної роботи над собою. І це вже як крайнє попередження –  Скорпіон жартувати не любить. Місяць має тільки сині напружені аспекти –  жорсткі квадрати до Марсу у Леві і до Сатурну у Водолії –  і ніби натягує тятиву, щоб вистрілити в протилежний знак Тельця. Земний Телець символізує нашу потребу в надійності і стабільності, матеріальні накопичення і прив'язки.

І якщо ми не почнемо змінювати своє ставлення до світу з негативного на позитивне – то з дуже великим відсотком ймовірності отримаємо протягом року проблеми в своїх фінансах і ілюзію стабільності.

Натягнуті відносини і у Венери з Плутоном. Багатьом з нас доведеться досліджувати глибокі аспекти своєї любові, щоб піти від ревнощів і контролю і підняти це велике почуття з пекла до Небес. Вихід тільки один – вирішувати конфліктну завдання через гармонійний тригон Венери з Нептуном. Якщо любиш – довіряй. Відкрий серце назустріч радості, яку несе з собою любов. Навчися безумовно любити цей світ таким, яким він є. Адже ні світ, ні людини змінити не вийде.

Ми зустрічаємо свято літнього сонцестояння поблизу повного місяця. Точна його фаза відбудеться 24 червня о 21:41 за українським часом. У період повного місяця плюс-мінус кілька днів Місяць максимально відсвічує Сонце і передає Землі набагато більше енергії, ніж в інші періоди.

Тому весь час фіксуйте свою увагу на позитивних думках, говорите добрі слова підтримки своїм близьким, друзям та іншим людям.

Веселі купальські свята з 21 до 24 червня допоможуть нам всім бути в гарному настрої в ці дні і дарувати одне одному радість.

Новини по темі