На кого з героїв Disney схожі наставники "Маленьких гігантів" (ФОТО)

На кого з героїв Disney схожі наставники "Маленьких гігантів" (ФОТО)

На знімальному майданчику першого дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" на "1+1" панує особлива атмосфера.  

Поділитися:

На знімальному майданчику першого дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" на "1+1" панує особлива атмосфера.

Діти на нашому шоу обеззброюють і надихають своїми талантами та безпосередністю дорослих, а іноді – просто бачать їх наскрізь. Ми запитали, кого їм нагадають наші наставники, а маленькі гіганти забрали нас до чарівної країни Disney.

ВОЛОДИМИР ДАНТЕС - АЛАДДІН

Володимир Дантес - кумир молоді, але при цьому простий у спілкуванні. Він може донести дітям цінний досвід зрозумілими для них словами.  Аладдін кмітливий та веселий хлопець, щирий та з гарним почуттям гумору.  Розтріпані кучері приховують шляхетність і добре серце справжнього принца.

 

НАДЯ ДОРОФЄЄВА - РУСАЛОНЬКА

Під час кастингів маленькі учасники були просто заворожені відкритістю та емоційністю Наді. Русалонька добра та трохи замріяна. Її усмішка обеззброює,  а голос здатен зачарувати  навіть принца.  Разом із ним вони  житимуть довго й щасливо.

 

НАСТЯ КАМЕНСЬКИХ – ЕСМЕРАЛЬДА

На сцені Настя Каменських уже 10 років, і свого часу пройшла колосальну кількість конкурсів. Вона має великий досвід і прагне передати його наступному поколінню.  Фатальна  смаглявка Есмеральда завжди в центрі уваги чоловіків. Вона незалежна, відважна, зухвала, але справедлива.

ОЛЬГА ФРЕЙМУТ – ЕЛЬЗА

Ольга Фреймут пообіцяла: з дітками в проекті буде справедлива, дуже близька та сувора водночас. Усе, як вдома зі Златою,- жодних лестощів, але разом з тим підтримка всіх досягнень та успіхів. На перший погляд Ельза може здатися відчуженою, але насправді вона не проти попустувати зі своєю сестрою, яку любить більше за життя, а такі високі вимоги до себе вона ставить, щоб уберегти своїх рідних та всіх оточуючих.

 

ВОЛОДИМИР ГОРЯНСЬКИЙ – БАЛУ

Володимир Горянський – найдосвідченіший наставник на шоу "Маленькі гіганти". Він наголошує, що для нього дуже важлива командна робота, адже "ми з тобою однієї крові, ти та я". У "Книзі Джунглів" Балу займає роль наставника, а в чомусь і справжнього батька для Мауглі. Він великий, добрий та полюбляє веселощі, хоча це не заважає йому краще за інших знатися на Законах джунглів.

 

ІРМА ВІТОВСЬКА – ДІНЬ-ДІНЬ

Щоб налагодити спілкування з дитиною, Ірма ніколи не вдається до  "виховного тону". Вона досконало володіє "дитячою мовою" та поводиться з малюками, як із рівними. Дінь-Дінь  - найвідоміша у світі казкова фея. Вона – найліпша подруга Пітера Пена. Якщо Дінь-Дінь поряд, то це означає, що ти знову в країні дитинства.

Нагадаємо, у другому ефірі були сформовані команди Ірми Вітовської, Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої. У кожній команді опинилося 4 учасника: вокаліст, пара танцюристів і талант оригінального жанру. У наступному епізоді почнуться баттли між командами за право продовжити участь у проекті, і одній з команд доведеться покинути шоу.

Дивіться дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

ТЕКСТ: ДАРІЯ МЕЛАНЬЇНА