Дівчинка, яка співала в бомбосховищі, виконала гімн України на великій сцені в Польщі: ВІДЕО (7-річна Амелія Анісович)

Дівчинка, яка співала в бомбосховищі, виконала гімн України на великій сцені в Польщі (7-річна Амелія Анісович)

Благодійний концерт на підтримку України відбувся вчора в Польщі.

Поділитися:

Відео, на якому маленька Амелія співає в бомбосховищі з'явилося 3 березня в Фейсбук. Користувачка Марта Смєхова опублікувала його з такими словами:

"Всі відклали свої справи та слухають пісню цієї дівчинки, яка просто випромінювала світло. Навіть чоловіки не могли стримати сліз".

Дівчинка виконувала пісню із "Відпусти та забудь" з діснеївського анімаційного фільму "Холодне серце". Зворушливе відео миттю стало вірусним і облетіло не тільки соцмережі, а й світові ЗМІ. Про дівчинку написали зокрема New York Post та CNN, а також виконання Амелії розчулило і американську актрису та співачку Ідіну Мензел, яка озвучила головну героїню мультфільму "Холодне серце" Ельзу.

Спів дівчинки вже наживо почула вчора мільйонна аудиторія у польському місті Лодзь, де відбувся концерт на підтримку Україну під назвою "Разом з Україною". Амелія відкрила концерт співом гімну України акапельно. 

Концерт транслювався у прямому ефірі у 40 країнах світу. Глядачі могли надіслати спеціальне SMS, яке конвертувалося у грошову суму для допомоги Україні. Відомо, що вдалося зібрати понад 42 мільйони гривень, які будуть перераховані на допомогу Україні.

Новини по темі