Дивіться Angry birds разом з фанатами з усього світу!

Дивіться Angry birds разом з фанатами з усього світу!

На каналі світова прем'єра мультфільму Angry birds. Одночасно з мільйонами фанатів з усього світу українці зможуть стежити за новими пригодами пташок та свинок.

Поділитися:

16 березня на 1+1 стартує світова прем'єра мультфільму Angry birds! Одночасно у Фінляндії, Франції, Німеччині, Ізраїлі, Бразилії, Чилі, Кореї та Україні фанати Angry birds зможуть стежити за новими пригодами пташок та свинок.

"Телеканал 1+1 намагається йти на крок попереду конкурентів, тож не дивно, що в рамках світової прем'єри 16 березня запускає в ефір всесвітньовідомий мультфільм Angry birds. Українські глядачі разом з усім світом зможуть щосуботи стежити за пригодами Лихих Пташок" – говорить Андрiй Коваль, програмний директор 1+1.

"Ми прагнемо поєднати відчуття класичних мультфільмів із сучасними змінами та розкруткою на безпрецедентному рівні. Наша команда старанно працювала, щоб наші фанати отримали чергову нагоду по-новому насолодитися пригодами у компанії наших милих персонажів", – каже Нік Дорра, голова анімаційного відділу Rovio (фінляндська медійна компанія, засновник всесвітньо успішної франшизи Angry birds).

Приєднуйтесь до нас щосуботи, починаючи з 16 березня, о 10:10, та дивіться нові пригоди Лихих Птахів на 1+1!