Дивіться онлайн у "Міняю жінку", як дружина-командир промивала мізки відлюднику

Дивіться онлайн у "Міняю жінку", як дружина-командир промивала мізки відлюднику

Реаліті "Міняю жінку" починає 8 сезон. Дивіться онлайн у 1 серії, як дружинами помінялися селянин з Тернопільщини та відлюдник з Криму.

Поділитися:

Практика доводить - безкінечно можна спостерігати за полум'ям, водоспадом і подружніми пристрастями у шоу "Міняю жінку". Дивіться на сайті 1+1 онлайн вже 8 сезон улюбленого реаліті.

У першій серії дружинами помінялися ну зовсім різні родини. Мама-командир поїхала до чоловіка, котрий не піддається ніякому контролю, а інша дружина поміняла шалаш на великий будинок.

Тернопільщина. Тут у селі Мишковичі живе, поживає і добра наживає набожна родина - Соломія, Ігор та виховані у злагоді трійко діток.

Крим. У гірських лісах біля селища Форос без благ цивілізації і соціальних обов'язкув насолоджується життям пара молодят -  Сергій та Аліса. 4 року тому вони добровільно покинули індустріальний Кривий Ріг і тепер живуть відлюдниками - їсти готують на вогнищі, купаються в морі, живуть в палатці, а на життя заробляють гончарством.

Дивіться, як мама з Тернопільщини змусить плакати чоловіка-відлюдника, та чому на іншому кінці країни інший чоловік не зможе запам'ятати навіть ім'я нової жінки.