Дмитра Комарова помітили з донькою відомого співака (ВІДЕО)

Дмитра Комарова помітили з донькою відомого співака (ВІДЕО)

У Олександра двоє дітей, і якщо маленький Сашко поки не завдає клопоту батьку, то старша донька Євгенія потребує постійної уваги. 

Поділитися:

Український співак, тренер "Голосу країни" Олександр Пономарьов, який колись освідчився Катерини Осадчій, виявився доволі суворим батьком, йдеться у "Світському житті". У Олександра двоє дітей, і якщо маленький Сашко поки не завдає клопоту батьку, то старша донька Євгенія потребує постійної уваги.

Пономарьов навіть встановив для доньки комендантську годину і стежить за тим, з ким, де та коли проводить Євгенія вільний час. Зараз 17-річна Женя розуміє: все, що робив для неї тато – правильно.

"Треба було так по-жорсткому зі мною. Тому що зараз вже з'являється мозок у голові. Я розумію, що треба вчитися, розумію, що треба чогось досягати. Все це правильно", - сказала Євгенія Пономарьова.

Граючи з Катериною Осадчою у гру "Варто чи ні", Женя зазначила, що її майбутньому залицальнику не варто співати під вікнами серенади, тому що батька йому не переспівати. Присутні мали змогу у цьому впевнитися, коли Олександр Пономарьов сів за рояль.

Під час виконання ліричної пісні ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров не встояв та запросив дівчину на танець. Зворушливе відео можна подивитися просто зараз: