Дмитро Комаров дасть поради мандрівникам-початківцям на міжнародній інтернет-конференції

Дмитро Комаров дасть поради мандрівникам-початківцям на міжнародній інтернет-конференції

У п'ятницю, 6 грудня, о 18.00 ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров візьме участь в зимовій, Другій Міжнародній інтернет-конференції мандрівників

Поділитися:

У п'ятницю, 6 грудня, о 18.00 ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров візьме участь в зимовій, Другій Міжнародній інтернет-конференції мандрівників "Живи яскраво - подорожуй легко".

Під час конференції відомий мандрівник і телеведучий розповість про місця, якими йому доводилося подорожувати, про особливості тих чи інших країн, а також дасть поради, тим хто планує відправитися на пошуки пригод. Розкаже, який маршрут краще обрати, які місця обов'язково варто відвідати, де краще купувати квитки, та як варто готуватися до подорожей.

Окрім Дмитра Комарова в конференції візьмуть участь й інші відомі мандрівники. Зокрема, до розмови з глядачами запрошені полярні дослідники Дмитро і Матвій Шпаро, журналісти телеканалу "Моя планета" і National Geographic channel, видання "Навколо світу".

Інтернет-конференці проходите протягом 6, 7, 8 грудня.

Мандрівники виходитимуть на зв'язок з глядачами просто з місця подорожей, зі свого ноутбука, і ділитимуться з вами найсвіжішими враженнями.

Долучайтеся до онлайн-конференції і ставте свої запитання Дмитру Комарову та іншим учасникам у коментарях до цієї новини.

Новини по темі