Дмитро Комаров отримав найдорожчий подарунок у своєму житті

Дмитро Комаров отримав найдорожчий подарунок у своєму житті

Цієй неділі знімальна група "Світу навиворіт" вирушила до міста Гвадалахара, де познайомилася з улюбленим видом спорту азартних мексиканців – "луча лібре".

Поділитися:

Цієї неділі знімальна група "Світу навиворіт" вирушила до міста Гвадалахара, де познайомилася з улюбленим видом спорту азартних мексиканців – "луча лібре", що в перекладі з іспанської означає "вільна боротьба". Кожен бій лучадорів - це десятки дуже видовищних стрибків, захоплень, підйомів, переворотів і навіть елементи повітряної акробатики. Тут дозволено абсолютно все: бити лежачих, ногами, головою та навіть класти на лопатки відомих ведучих.

У Мексиці жінок важно назвати слабкою статтю. "У винагороду" за цікавість екстремал Дмитро Комаров отримав на горіхи від місцевої зірки та найкращого лучадора серед жінок, а від чоловічого гладіаторського рингу його врятувало лише журналістське посвідчення.

Після спортивного екстриму знімальну чекав екстрим кулінарний. Ведучий запропонував землячці Ані разом незвично поснідати. Українка Ганна показала знімальній групі, як правильно їсти мурашок, павуків та навіть скорпіонів, а потім зробила Дмитру Комарову найдорожчий подарунок у його житті - політ над Мехіко на літаку за 9 млн. доларів. У наелітнішому автопарку Мехіко транспорт орендують політики, бізнесмени, актори та музиканти. Пілоти не мають права розголошувати імена гостей, які користуються таким VIP-таксі, але відомо, що серед них була і співачка Мадонна.

Мексика шокує не лише цінами на перельоти. Давні ритуали тут практикують не тільки дикуни з джунглів, але й цивілізовані люди. Найстрашніший сюжет сезону дивіться онлайн у новому випуску "Світу навиворіт".