Дмитро Комаров показав, як на 30-метровому дереві будував хатину для колишніх людожерів

Дмитро Комаров показав, як на 30-метровому дереві будував хатину для колишніх людожерів

Учора у кінотеатрі "Оскар" у Києві відбувся допрем'єрний показ найексклюзивнішої серії індонезійського сезону "Світу навиворіт"

Поділитися:

Учора у кінотеатрі "Оскар" у Києві відбувся допрем'єрний показ найексклюзивнішої серії індонезійського сезону "Світу навиворіт". Автор і ведучий проекту Дмитро Комаров показав прихильникам історію, яка трапилася з ним у найбільш дикому місці на планеті – острові Нова Гвінея. Там Комаров зустрівся із колишніми людожерами, племенем короваї, і допомог їм збудувати дім на 30-метровій висоті. Власне, спорудження "хмарочосу" над джунглями й залаштунки знімання цього процесу лягли в основу серії, яку ведучий називає своєю улюбленою.

Особливий випуск "Світу навиворіт" Комаров наповнив не лише унікальної краси кадрами, а й глибоким змістом.    

"Коли ми зустріли вождя племені і почали будувати дім на дереві, стало зрозуміло, що основна ідея – це взаємодопомога і те, що абсолютно різні люди можуть уживатися разом. Короваї живуть у кам'яному столітті. Щоб дістатися до них, треба три дні пливти човном, а потім кілька днів іти болотами. У них немає електрики, взагалі нічого немає. Вони не уявляють, що за межами їхнього лісу! І тут приїхали ми, українці, люди з іншим вихованням і поглядами на життя. Але нам вдалося відшукати спільний вектор і рухатися разом до спільної мети", - розповів Комаров.

Мандрівку до Нової Гвінеї ніколи в житті не забуде не тільки ведучий, а й оператор проекту Олександр Дмитрієв. Перед відрядженням хлопець навіть не уявляв, що маленька подряпина на його нозі у вологому кліматі перетвориться на велику гнійну рану, майже гангрену. Упродовж кількох днів Комаров "пічкав" колегу надпотужними антибіотиками і планував вивозити Сашу з джунглів.  

"Це було щось страшне на колір, на розмір, на вигляд. Я таких ран ніколи не бачив. Я був переконаний, що ми поїдемо додому", - згадує Дмитро Комаров.

Та на щастя, хлопцеві стало краще, і вони продовжили роботу. "Я не міг не знімати", - сказав Дмитрієв і зізнався, що цей випуск дивитиметься з особливим задоволенням.

"Я переглядаю кожен випуск, але цей – мій найулюбленіший. Сам процес зйомок був неймовірно захопливим і цікавим, хоч потребував дуже багато часу. Я такий вдячний Дімі Комарову. З ним просто і водночас непросто, але саме завдяки йому я тут. Я знімаю, я зростаю в професійному плані. Я не знаю, що робив, як би не він…", - сказав Дмитрієв.

На прем'єру ексклюзивного епізоду "Світу навиворіт" завітали прихильники програми, серед яких були і обличчя каналу. Наприклад, Катерина Осадча та Анатолій Анатоліч. Ведучий "Сніданку з "1+1", до речі, зізнався, що саме Комаров - улюблений ведучий його дружини.

"Не заради моїх ефірів, а заради Діми вона дивиться "1+1", - сказав Анатоліч і розповів, що після сюжетів Комарова у нього часом зникає бажання вирушати до певної країни.

"Мені вистачає того, що я бачу у "Світі навиворіт". Ми і в житті часто спілкуємося з Дімою. Він часто розповідає про всякі  екстремальні випадки, навіть ті, що не потрапили до ефіру. То ж я про дикі місця знаю дуже багато! Менше, звісно, ніж Комаров, але більше, ніж пересічний глядач", - розповів Анатолій Анатоліч.

Після прем'єри випуску Дмитро Комаров познайомив гостей з командою "Світу навиворіт" і показав талісман, без якого не вирушає в жодну подорож.

"Уже 10 років зі мною мандрує прапор України. Уперше він поїхав зі мною 2004 року на вершину Монблану. Відтоді я його не прав. Він пахне усіма країнами, в яких я був", - зізнався ведучий.

Телевізійну прем'єру ексклюзивного випуску "Світу навиворіт" уже цієї неділі об 11:00 на "1+1".