Дмитро Комаров розкрив телевізійні секрети знімання "Світу навиворіт"

Дмитро Комаров розкрив телевізійні секрети знімання "Світу навиворіт"

Ведучий і оператор проекту позали, як знімали найексклюзивніший випуск циклу про Індонезію

Поділитися:

Цієї неділі в ефір "1+1" вийшов ексклюзивний випуск індонезійського сезону "Світу навиворіт". Зірковий мандрівник Дмитро Комаров показав, як разом із екс-людожерами будував дім на 30-метровому дереві. Процес спорудження доісторичного "хмарочосу" настільки захопив ведучого і оператора, що вони вирішили продемонструвати, як знімали найцікавіший випуск циклу про Індонезію.

До речі, саме цей, п'ятий сезон, Комаров вважає найбільш унікальним за всю історію проекту.

"Це рекордно тривалий сезон. Він містить 22 серії і знімався найдовше. Якщо бути точним, то 127 днів. Епізоди цього сезону знімалися у найбільш диких місцях на планеті – на острові Нова Гвінея", - розповів Комаров.

Індонезійський сезон стартував у найскладніший і найтрагічніший період для нашої країни. Команда проекту сумнівалася, чи варто давати відзняте в ефір, однак таки наважилася показати глядачам дивовижний світ Індонезії.

"Коли ми знімали сезон, то навіть не уявляли, що станеться, не розуміли, що більше не буде так, як раніше. Ворог убиває і ранить не тільки зброєю, але й психологічно. Тому ми вирішили, що наші фільми можуть дати можливість хоча б не надовго віртуально переміститися до іншого місця і розвантажити голову", - сказав Комаров.

Про те, що команда "Світу навиворіт" не помилилася, свідчать рейтинги програми.

"Випуски цього сезону дивилися не гірше, а деякі серії навіть краще, ніж ті, які виходили в мирний час", - зазначив Комаров.

Індонезійські пригоди мандрівника триватимуть на "1+1" до кінця літа. А у серпні ведучий Дмитро Комаров і оператор Олександр Дмитрієв вирушать у експедицію до Мексики.

До слова, ось уже кілька років поспіль Дмитро вирушає у подорожі вдвох із оператором Олександром Дмитрієвим. У минулій серії "Світу навиворіт" глядачі побачили, що заради яскравих кадрів ці чоловіки нерідко ризикують не тільки дорогою технікою, а й власними життями. Так, Саша продовжував знімати з раною, яка перетворювалася на гангрену. Дмитро ж балансував на 30-метровій висоті, а після повернення з індонезійської експедиції боровся з малярією.

Телевізійні секрети знімання "Світу навиворіт" дізнавайтеся у відео: