"Учасники "Великих перегонів" - божевільні в хорошому сенсі"

"Учасники "Великих перегонів" - божевільні в хорошому сенсі"

Журналіст, котрий знає все про далекі подорожі, з нетерпінням чекає старту шоу "Великі перегони".

Поділитися:

Журналіст, котрий знає все про далекі подорожі, з нетерпінням чекає старту шоу "Великі перегони". Дмитро Комаров розказав, що скучив за екстримом, а ще дуже гордий, що канал 1+1 обігнав усіх конкурентів у ніші програм-подорожей.

Дмитро, ви будете дивитися "Великі перегони"?

Звичайно! Як я можу не дивитися?! Адже "Великі перегони" напряму пов'язані з моєю професійною діяльністю. Це шоу про подорожі, аналогів якого не було в Україні.

Люди, готові відправитися за 100 тисяч кілометрів, та ще й стрибати з парашутом і робити інші екстремальні речі, - вони нормальні? :)

Вони божевільні в хорошому сенсі цього слова. Таких не багато, але, на щастя, вони є. Я думаю, що учасники "Великих перегонів" - люди, котрі близькі мені по духу.

Ви б самі зважилися на участь у подібному шоу?

Напевно, так! Але якби я не був в тій ролі, в якій є зараз. Нині я повністю занурений у "Світ навиворіт", тому емоцій та подорожей вистачає. Якщо уявити себе до появи проекту "Світ навиворіт", то, звичайно, хотів би! Я думаю, це мрія кожного, хто відпочиває не на дивані, а хоче, щоби кожен вільний день був наповнений новими враженнями.

Цікаво, а з ким би ви були в парі?

З людиною, яка мене розуміє на 100%. З якою ми є однодумцями. І з якою комфортно не тільки поговорити, але й помовчати.

Це скоріше колега, чи хтось близький?

Це може бути друг, або хтось близький.

Дмитро, вас не налякати екстримом! А який ваш вчинок можна назвати найекстремальнішим?

Питання, яке завжди ставить у глухий кут :). Якщо пов'язати з форматом "Великих перегонів",  то найбільш екстремальними були мої перші поїздки. Я тільки починав подорожувати самостійно в дуже далекі, незнайомі мені, країни. Коли я брав квиток в один кінець і їхав сам. І залишався  один на один з країною, про яку нічого не знав. Ось це дуже цікаво! Це відчуття, які неможливо передати. І, на жаль, це відчуття я вже ніколи не зможу повернути. Я сам собі заздрю, пригадуючи, як колись з'їздив в Непал просто з квитком в один бік. Приїжджаєш – а там чуже все:  звуки, запахи, атмосфера, як інша планета.

Я думаю, що емоції учасників  "Великих перегонів"  були в чомусь схожі з моїми під час перших великих експедицій.

А як складатимуться стосунки "Світу навиворіт" та "Великих перегонів" в ефірі?

Я горджуся тим, що на каналі 1+1 ніша подорожей тепер взагалі буде поза конкуренцією. Щосуботи наш глядач зможе подорожувати ще більше – об 11:00 разом зі "Світом навиворіт" побувати у найбільш екзотичних місцях планети, а вечором у "Великих перегонах" подивитися на далекі краї вже з іншого ракурсу і побачити їх очима не журналістів, а учасників реаліті-квесту.

Тепер картина подорожей на 1+1 каналі буде максимально повною. Такого немає в жодного з конкурентів!