Дмитро Комаров вполював найстрашнішого хижака Амазонки (ФОТО)

Дмитро Комаров вполював найстрашнішого хижака Амазонки (ФОТО)

У новому випуску "Світу навиворіт" знімальна група вирушила у саме сердце легендарнів джунглів.

Поділитися:

У новому випуску "Світу навиворіт" знімальна група вирушила у саме сердце легендарних джунглів.

На жаль, цивілізація виявилася не менш хижою, ніж джунглі, та "з'їла" у Амазонії всі племена – напівголих аборигенів, як у Новій Гвінеї, тут не зустрінеш. Місцеві одягаються у сучасний одяг, а за продуктами йдуть у магазин. Але це не означає, що регіон поступився своїми традиціями. Як і раніше, у джунглях потрібно вбивати, щоб не бути вбитим.

Герой сюжету "Світу навиворіт" полює на піраній з дитинства. У Амазонії часто їдять тих, хто завтра може з'їсти тебе. Рибалка на героїв з фільмів  жахів для нього – буденний спосіб прогодувати родину.

Для цього йому потрібна не тільки вудка, а й рушниця, адже у воді, яка просто кbшить піраніями, можна зустріти ще й 7-метрових кайманів та не повернутися додому ніколи.

Як наживку рибалка використовує мішки з гнилим м'ясом. Хижаки відчувають запах крові на відстані сотні метрів. Людину зграя піраній з'їдає за одну хвилину.  А ось від крокодилів у світі щорічно гине 2,5 тыс. людей. Мисливці вбивають рептилій не тільки заради їжі та цінної шкіри, але й просто заряди порятунку. У сезон дощів, коли вода підіймається, місцеві жителі перетворюються на здобич для хижаків.

Ексклюзивні кадри з найстрашнішого за історію програми полювання дивіться у новому випуску "Світу навиворіт".