До героїв "Кохання без кордонів" приїдуть учитель, балерина й навіть випускниця Школи гейш

До героїв "Кохання без кордонів" приїдуть учитель, балерина й навіть випускниця Школи гейш

15 серпня о 22:15 на каналі 1+1 стартувало нове романтичне шоу "Кохання без кордонів". Глядачі познайомилися з героями й учасниками проекту.

Поділитися:

15 серпня о 22:15 на каналі 1+1 стартувало нове романтичне шоу "Кохання без кордонів". Глядачі познайомилися з героями й учасниками проекту. Виявилося, що життя нині успішних героїв-емігрантів не завжди було солодким.

Власник медіабізнесу, людина, яка добре знає Обаму і Гілларі Клінтон, Ігор Голубчик у дитинстві жив в одеській комуналці, і грошей у його родини було небагато. Тому в 1992 році батьки Ігоря вирішили шукати щастя в Америці. Ігореві тоді було всього 14. Однак Америка зустріла сім'ю далеко не з розкритими обіймами - дуже довго батьки не могли влаштуватися на роботу, і сім'я ледве зводила кінці з кінцями.

Дівчата, які претендують на серце Ігоря, підібралися різні. Робити нелегкий вибір і вибрати 5 з 2000 листів (до речі, Ігореві надійшло найбільше листів) йому допомагала давня подруга Ілона, яка вже 15 років щаслива в шлюбі. Врешті-решт до Ігоря поїде випускниця Школи гейш, бізнес-леді й навіть балерина!

У канадця Марка-Ентоні першою емігрувала бабуся, якій тепер 94 роки. Саме вона і мама - головні порадниці Марка у виборі дівчат. До речі, в жилах героя тече грецька, польська та українська кров. Але, як каже сам герой, серце українське! Цікаво, що Марк працює офіціантом, але при цьому зміг за свої гроші купити будинок за містом і машину. Правда, оскільки господині в будинку поки що немає, сам він живе не в ньому, а в орендованій квартирі в Монреалі. Вибираючи дівчат за листами й фотографіями, бабуся і мама Марка звертали дуже велику увагу на зовнішність дівчат і були дуже демократичні: порадили Маркові дівчат, у яких уже, незважаючи на їхній юний вік, є діти.

Найстарший учасник шоу Василь, який живе в Іспанії, читав листи і вибирав дівчат сам. Участь Василя в шоу - великий крок для нього. Він уже був одружений, але його кохана дружина, з якою він одружився в 22 роки, померла, коли їй було 29. Саме тоді життя для Василя закінчилося. Перші тижні після трагедії він буквально жив на кладовищі, на могилі дружини. І тільки родичі, які порадили йому виїхати на заробітки до Іспанії, щоб хоч трохи розрадити душу, і врятували його. До речі, у претенденток на його серце, яких він для себе вибрав, теж непрості долі: в однієї був чоловік-тиран, в іншої – сестра-інвалід і син з проблемами зі здоров'ям. Але Василя, як справжнього чоловіка, це не збентежило. "Я шукаю жінку для душі, щоб була весела й добра! А решта неважлива", - каже герой.

А от героїня з Сан-Франциско, Таня, до вибору хлопців підійшла дуже серйозно. І не дивно! Таня шукає хлопця, схожого на її батька, який помер від раку, коли вона була ще підлітком. "У хлопцях я шукаю риси свого тата. Щоб був теплий, веселий, добрий, відкритий! Впевнена, що такого зможу знайти тільки в Україні!" - каже героїня. Порад Тані дають подруги. Тепер Таня чекає приїзду вчителя, підприємця та колишнього працівника банку, а також свого колишнього однокласника Сергія Родіонова, який ще у школі мав до неї теплі почуття, але не наважився про них сказати. А от лист від стриптизера Віктора, який хотів приїхати до неї і навчити її танцювати стриптиз, Таня одразу порвала.

Як пройде знайомство героїв з учасниками, ви дізнаєтеся вже наступного четверга, 22 серпня, о 22:15 на каналі 1+1!