До команди Вакарчука не потрапив жоден учасник "Голосу країни"

До команди Вакарчука не потрапив жоден учасник "Голосу країни"

За найкращі голоси розгорнулася ціла війна між зірковими тренерами

Поділитися:

Перший етап сліпих прослуховувань "Голосу країни. Перезавантаження" закінчився. Вісім конкурсантів стали учасниками четвертого "Голосу". Вони поповнили команди Ані Лорак, Тамари Гвердцителі, Сергія Лазарєва, але не Святослава Вакарчука. Зірковий тренер так і не відкрив рахунок учасників своєї команди за вечір.

Святослав шукає справді сильні голоси, які линуть до глядачів просто із серця. Всього кілька разів він зважився натиснути на червону кнопку, але кожного разу його випереджали конкуренти, переманюючи талановитих вокалістів до своєї команди.

В новому сезоні "Голосу країни" за найкращі голоси розгорнулася ціла війна між зірковими тренерами. Щоразу почувши унікальний тембр, зірки починали змагатися поміж собою, не соромлячись жодних методів боротьби.

Чи вдасться Святославу Вакарчуку зібрати свою команду і знайти необхідну кількість потрібних йому голосів, щоб змагатися за перемогу?

Дивіться другий випуск програми "Голос країни. Перезавантаження" вже наступної неділі о 20:15 на 1+1.

Також на нашому сайті стартував спецпроект "Голос Backstage". Під час ефіру на нашому сайті будуть з'являтися ексклюзивні відеорепортажі з-за лаштунків. З цих сюжетів ви дізнаєтеся, як себе поводили учасники, коли на них не була спрямована увага зіркових тренерів та нашої чарівної ведучої.