До "Квартал 95" Кравець була вболівальницею, а Пікалов підробляв двірником

До "Квартал 95" Кравець була вболівальницею, а Пікалов підробляв двірником

Цього року "Студія Квартал 95" відзначає ювілей - 10 років!

Поділитися:

Цього року "Студія Квартал 95" відзначає ювілей - 10 років! Із нагоди свята гумористи зняли документальний серіал "Квартал і його команда", у якому розповіли про непростий шлях від дворової команди КВК до найбільшої фабрики з виробництва гумору.

Прем'єрний епізод свого ювілейного проекту "кварталівці" розпочали зі знайомства з Кривим Рогом, де минуло дитинство багатьох авторів і акторів "Кварталу 95".

Першою вулицями рідного міста глядачів провела Олена Кравець. Окраса колективу гумористів нині не часто буває вдома, хоча там неї завжди чекають люблячі батьки. Найрідніші люди акторки розповіли, що серйозно про КВК їхня донька почала мріяти у старших класах. Тоді татові Олени зробили неочікуваний подарунок – відеомагнитофон, який подарував можливість записувати і багаторазово переглядати виступи клубу веселих і кмітливих.

"Я захворіла цією грою. Мені в житті більше нічого не треба було. Тільки дивитися, передивлядися і запам'ятовувати. Це була одержимість. Фанатизм. Крайність", - згадала свої відчуття акторка.

Уже навчаючись на економічному факультеті у виші Кравець не пропускала жодної гри улюбленої команди "Запоріжжя-Кривий Ріг - Транзит". Олена з вболівальниками їздила на ігри до Москви, де одного разу їй випав унікальний шанс вийти на сцену з кумирами.

"Мені дали епізодичну роль. Чотири слова, але я ними жила. То був переломний момент у моєму житті. Саме тоді я зрозуміла, що немає нічого неможливого", - розповіла Кравець, яка невдовзі після того виступу вийшла на сцену в стильному шкіряному костюмі, але вже в складі іншої команди – команди мрії.

Наступним про тернистий шлях до щасливого теперішнього розповів виконавець ролі Януковича Олександр Пікалов. У юності палке захоплення рок-н-ролом яскравий блондин у порваних джинсах проміняв на СТЕМ (конкурс естрадних мініатюр).

"Я зрозумів, що мені потрібно. А коли понеслася душа в рай, почалися репетиції, мене переклинило. Якщо чимось починаю займатися, то займаюся "запійно", - згадав Пікалов і подякував за підтримку найріднішій людині.

Саме мама була єдиною людиною у сім'ї, яка серйозно ставилася до захоплення сина. Вона терпіла гучні компанії вдома і завжди дозволяла випробовувати на собі жарти. Навіть о другій ночі.

Після школи Пікалову єдиному з-поміж друзів-однокласників не вдалося вступити до університету, однак переживання з цього приводу не вибили хлопця з колії. Саша лишився вірним своєму захопленню. І заради нього був готовий на все.

"Саша працював двірником у Будинку піонерів. Він туди влаштувався, щоб мати доступ до території, де можна було репетирувати", - розповіла мама Пікалова.

Сашко присвячував увесь свій час стему і готувався до повторного вступу до вишу. Цікаво, що вищий навчальний заклад Пікалов обирав за конкретним критерієм.

"Я вступав до гірнорудного університету на факультет механіки, бо там була команда КВК "Криворізька шпана". Мені було начхати, яка в мене буде спеціальність, що я вчитиму... Я не відрікся від своїх мрій! Я знав, що я буду там. Знав, що гратиму в КВК.

Як доля звела Пікалова з іншими "кварталівцями", дивіться у відео: