До студії "Хоробрих сердець" прийдуть легендарні "кіборги"

До студії "Хоробрих сердець" прийдуть легендарні "кіборги"

Кілька хлопців ненадовго повернутися в мирне життя, щоб вперше розповісти свої історії мільйонам українців.

Поділитися:

Захисники Донецького аеропорту – легендарні "кіборги" – стануть героями нового випуску "Хоробрих сердець" на 1+1 (неділя, 19 жовтня, 21:30). Кілька хлопців ненадовго повернутися в мирне життя, щоб вперше розповісти свої історії мільйонам українців.

"Кіборги" розкажуть, завдяки чому вдається тримати оборону аеропорту, і як між атаками ворога встигають допомагати жителям найближчих селищ.

Наймолодшому бійцю спецназу, що захищає Донецький аеропорт, всього 18 років. Його позивний - "Цезар". Він добровольцем прийшов у військкомат, і скоро приймав присягу вже в Донецькому аеропорту.

Гостями студії стануть бійці, яких побратими знають за позивними "Гном", "Богема", "Ворон", "Доцент", "Цезар" і ін. Виявиться, що в житті "Гном" – це люблячий чоловік і батько, ростом 190 см . А грізний "Ворон" – вчений-фізик зі світовим ім'ям, автор сенсаційних наукових розробок.

Нагадаємо, команда "Хоробрих сердець" і компанія "1+1 Media" прагнуть полегшити службу українським військовим. За допомогою проекту розпочато збір коштів на реанімобілі. На сайті http://horobri.1plus1.ua/ можна зробити благодійний внесок або взяти участь в аукціоні, лоти для якого надали відомі українці. Перший реанімобіль вже відправлений в добровольчий батальйон "Херсон".

Ведучий проекту "Хоробрі серця" – відомий актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв.

"Хоробрі серця" дивіться на каналі 1+1 щонеділі. Початок о 21:30.