Дональд і Меланія Трамп стали номінантами найганебнішої премії Голлівуду

Золота Малина 2019: Список номінантів
Фото: Andrea Hanks, White House

Оголошено список претендентів на антипремію Золота малина-2019.

Поділитися:

Напередодні гучного Оскару-2019 традиційно отримають статуетки знаменитості та працівники кіновиробництва, які розчарували глядачів. Церемонія нагородження лауреатів Золотої малини-2019 відбудеться вже 23 лютого, а сьогодні оприлюднений список номінантів.

Найбільший подив у користувачів мережі викликали претенденти на антипремію Дональд Трамп та його дружина Меланія. Подружжя разом знялося в документальній сатиричній стрічці Фаренгейт 11/9. До речі, діючий президент США вже отримував Золоту малину в 1990 році за роль другого плану в фільмі Привиди цього не роблять.

Серед інших номінантів цьогорічної премії — не менш вражаючі імена.

Так, окрім Дональда Трампа отримати відзнаку за Найгіршу чоловічу роль у кіно можуть Джонні Депп (за озвучку в мультфільмі Шерлок Гномс), Брюс Вілліс (Жадання смерті), Джон Траволта (Кодекс Готті) і Вілл Ферелл (Холмс і Ватсон).

Фото: Кадр з фільму "Жадання смерті"

Серед претенденток на звання Найгіршої акторки — Дженніфер Гарнер (Багряна м’ята), Ембер Хьорд (Лондонські поля), Мелісса Маккарті (Іграшки для дорослих), Хелен Міррен (Вінчестер) і Аманда Сейфрід (Клакер).

Найгірший фільм обируть із наступних: Кодекс Готті, Іграшки для дорослих, Холмс і Ватсон, Робін Гуд: Початок та Вінчестер.

Фото: Кадр з фільму "Іграшки для дорослих" 

Нагадаємо, цьогоріч Золота Малина відбудеться у 39-ий раз.

Новини по темі