Другий сезон "Інспектора Фреймут" перевершив успіх першого у два рази

Другий сезон "Інспектора Фреймут" перевершив успіх першого у два рази

Учора телеканал " 1+1" показав заключний епізо

Поділитися:

Ведуча проекту Ольга Фреймут "проінспектувала" найбільш високогірний український лижний курорт Драгобрат і два готелі у Туреччині - скандально відомий "Mira Olimpos" і п'ятизірковий готель "Maxx Royal", який і удостоївся нагороди "Інспектора Фреймут". Склав компанію Ользі в Карпатах ведучий проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров , відомий своїми екстремальними подорожами по світу. 

Варто відзначити, що кожна "інспекція", проведена у другому сезоні проекту, викликала великий суспільний резонанс. Команда проекту перевірила найбільш цікаві для українців аспекти їхнього життя : школи, дитячі садки, супермаркети, лікарні, магазини одягу, готелі, фаст -фуди, популярні напрямки відпочинку і навіть ресторани -новачки, які відкрилися під час економічної кризи. Українці активно реагували на кожну програму і навіть допомагали команді, ділячись відео та фото тих місць, "інспекції" яких хотіли б побачити. Крім того, "Інспектор Фреймут " у своїх програмах показував історії професіоналів , які кожен день докладають зусиль, щоб поліпшити сферу обслуговування в Україні . Протягом усього сезону глядачі голосували за героїв, які найбільше їх вразили, а ім'я володаря "Народної премії " незабаром дізнається вся країна.

У порівнянні з першим сезоном середня аудиторія програми "Інспектор Фреймут" збільшилася більш ніж удвічі. Середня частка другого сезону за аудиторією 18-54 (Україна) становила 13,1 %, рейтинг - 4,0 % при показниках першого сезону : частка - 7,9% , рейтинг - 1,9%.

Цікаво, що рекордні показники телеперегляду за всю історію проекту зібрав третій випуск , у якому піднімалася проблема роботи українців за кордоном, і в якому Ольга Фреймут надала власну квартиру для експерименту з клінінговою компанією. Рейтинг цього епізоду склав 5,6% , частка - 17,8 %, а аудиторія перевищила 5,5 млн. глядачів ( 4+, Україна).

Варто відзначити, що другий сезон проекту привів до значних змін у тих сферах, які піддалися "інспекціям". Супермаркет "Велика кишеня", в стравах якого була знайдена кишкова паличка, повністю замінив керівний склад менеджменту і утилізував неякісні продукти з кулінарії. "Еко-маркет" відкрив "гарячу лінію", куди можуть телефонувати покупці зі скаргами. Під особистий контроль Міністр охорони здоров'я України Олександр Квіташвілі взяв пацієнтів деяких психіатричних клінік, які піддалися насильницькому лікуванню і знущанням. А також пообіцяв розібратися з корупцією, безправ'ям і крадіжками в українських державних лікарнях. 

Команда "Інспектора" продовжує тримати на контролі всі питання, стежити за долями героїв проекту і вірити, що об'єднавши зусилля, українці зможуть побудувати сильну, розвинену країну, в якій будуть враховуватися інтереси кожного з нас.