Дуель між "Голосом країни" і Х-фактором відбудеться віртуально

Дуель між "Голосом країни" і Х-фактором відбудеться віртуально

Збірна Х-фактора відмовилася від дуелі з "Голосом країни" в ефірі телеканалу 1+1. Тому ми прийняли рішення провести дуель віртуально - голосуванням в Інтернеті.

Поділитися:

Збірна Х-фактора відмовилася від дуелі з "Голосом країни" в ефірі телеканалу 1+1. Тому ми прийняли рішення провести дуель віртуально - голосуванням в Інтернеті. 10 травня на сайті www.goloskrainy.tv розпочнеться голосування за кращу збірну. Переможець буде визначений простою більшістю голосів через тиждень після старту.

Нагадаємо, у півфіналі шоу "Голос країни. Нова історія "ми запропонували колегам їх Х-фактора провести вокальну дуель між збірними нашого шоу. В той же день на сайтах проекту "Голос країни" були відкриті голосування для глядачів з питанням - хотіли б вони побачити такий поєдинок. Переважна кількість голосуючих висловилися "за" дуель.

Протягом двох тижнів ми вели переговори про майданчик, на якому буде відбуватися дуель. 1 +1, автор ідеї про поєдинок, пропонував компромісний варіант - провести його у форматі телемосту, коли збірна кожного шоу виступає на своєму майданчику, а глядачі бачать виступи і голосують за них в ефірі 1+1. Але керівництво Х-фактора відкинуло таку пропозицію.

Таким чином, дуель все ж таки відбудеться, але віртуально. 10 травня голосування буде відкрито на сайті www.goloskrainy.tv