Екс-солістка популярного гурту вдруге випробує долю у "Голосі країни-5"

Екс-солістка популярного гурту вдруге випробує долю у "Голосі країни-5"

15 березня о 21:00 глядачі каналу "1+1" побачать другий випуск ювілейного 5-го сезону вокального шоу "Голос країни"

Поділитися:

15 березня о 21:00 глядачі каналу "1+1" побачать другий випуск ювілейного 5-го сезону вокального шоу "Голос країни".

На головну сцену країни знову вийде Тетяна Решетняк, учасниця "Голос країни. Перезавантаження", яка запам'яталась глядачам каналу "1+1" своїм яскравим та чуттєвим виконання пісні "Одинокая". Тоді вона вразила суддів сильним вокалом, але не змогла розвернути жодне крісло.

Після хвилюючого виступу минулого року дівчина роззулася просто на сцені й розплакалась. Такою безпосередністю та щирою бесідою Тетяна ще більше сподобалась тренерам, а ті корили себе, що не натиснули кнопку, ще й коли упізнали у Тетяні екс-солістку гурту "Гарячий шоколад" та дівчину, яка  співала на бек-вокалі багатьох українських та російських зірок. Тренери проводжали Тетяну зі сцени з закликами "Не здавайся!". Того дня дівчина пообіцяла повернутися на шоу, а глядачі у соціальних мережах ще довго обурювались через нерішучість тренерів. 

Нині Тетяна сама пише пісні, а ще виховує дворічного сина. Участь у "Голосі країни" для неї – це  шанс реалізувати мрію усього життя, а саме почати сольну кар'єру. Чи усміхнеться їй удача цього разу, дізнаємось уже цієї неділі о 21:00 на каналі "1+1".

Боротьба за Голос набирає пекельних обертів. Амбітні тренери все більше відчувають себе конкурентами, Святослав і Потап змагаються між собою ще завзятіше, Тіна пускає в хід жіночі хитрощі, а Олександр тримається власного курсу та обирає до своєї команди красунь.

Другий випуск шоу сповнений яскравих голосів та непересічних життєвих історій. Серед учасників програми – хлопець з Донецька, що мріє почати нове життя у столиці, та співак, під час ліричного виступу якого Святослав Вакарчук запросить Тіну Кароль на танець.

Інтригою програми стане учасниця за завісою, яка заспіває голосом Тетяни Буланової. Невже зірка 90-х спробує свої сили у вокальному шоу, та чи вдасться дівчині, що приїхала з Москви заради фіналіста минулого сезону шоу Нікіти Алексєєва, потрапити до "Голосу країни-5"? Дізнаємось 15 березня о 21:00 на "1+1".

Нагадаємо, що ювілейний п'ятий сезон шоу "Голос країни" стартував на каналі "1+1" 8 березня одразу після "Голос.Діти" у вже звичний час – о 21:00.

На головній сцені країни в битві за унікальні голоси зійдуться чотири титани українського шоу-бізнесу: Тіна Кароль, Потап, Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов. Ведуча шоу - Ольга Фреймут. Життя починається з голосу!

Більше новин читай на офіційному сайті проекту http://golos.1plus1.ua/

Онлайн-трансляція - тут.